Hangi yazılım diline başlanmalı?

Viracoche

Hectopat
Merhaba. Hangi dil ile yazılıma başlamalıyım acaba? C# ile mi başlamalıyım yoksa web programlama mı? Ben daha çok bunu bir meslek haline getirmek istiyorum ancak kafam çok karışık web tarafı öğrenmesi daha zor ve karışık geliyor bana yapamayacakmışım gibi geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
C# Başlangıç için zor olur. Python şu an en çok kullanılan dillerden biri öğrenebilirsin. C istersen de C++dan başlayabilirsin.

Merhaba. Hangi dil ile yazılıma başlamalıyım acaba? C# ile mi başlamalıyım yoksa web programlama mı? Ben daha çok bunu bir meslek haline getirmek istiyorum ancak kafam çok karışık web tarafı öğrenmesi daha zor ve karışık geliyor bana yapamayacakmışım gibi geliyor.

✨Assembly✨ :D

Üstünde çok düşünmeden birine başlamanı öneririm yoksa insan sıkılıp bırakıyor kendimden biliyorum başla Java olsun C olsun.
Şöyle düşün zaten C yi bitirince Javaya geçeceksin ( tek bir dil öğrenmekle kalmayacaksın yani )

İngilizce.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı