Hocam aslında şimdi düşündümde şu yol daha mantıklı geldi.O zaman öncelikle C# sonrasında ASP.NET öğreniyorum
HTML CSS Javascript öğrenin ilk olarak. Sonra React, Vue, Svelte gibi frameworkler ile devam edersiniz.
Hocam aslında şimdi düşündümde şu yol daha mantıklı geldi.O zaman öncelikle C# sonrasında ASP.NET öğreniyorum
HTML CSS Javascript öğrenin ilk olarak. Sonra React, Vue, Svelte gibi frameworkler ile devam edersiniz.
Hocam aslında şimdi düşündümde şu yol daha mantıklı geldi.
HTML ve CSS'i W3Schools'dan öğrenebilirsiniz sitede güzel anlatıyor.Peki bu yol patikası için önerebileceğiniz bir kurs var mı HTML & CSS için
İstediğiniz alandan başlayın, Örneğin masaüstü olur, web olur. Hangi alanda çalışacağınızı belirlemediğiniz için çok genel bir soru olmuş. Bir alan seçerseniz ona göre bir dil önerebilirim(veya birden çok.).
- Başlangıç için en iyi dil diye bir şey yok.
- Dil ihtiyaca göre şekillenir, siz dile göre kodu yazmazsınız.
Merhaba. Hangi dil ile yazılıma başlamalıyım acaba? C# ile mi başlamalıyım yoksa web programlama mı? Ben daha çok bunu bir meslek haline getirmek istiyorum ancak kafam çok karışık web tarafı öğrenmesi daha zor ve karışık geliyor bana yapamayacakmışım gibi geliyor.
Aslında kararsızım masaüstümü yoksa web mi seçmeliyim diye önü açık bir alan istiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.