Hangisi FSR 2.0 hangisi native anketi

İşletim sistemi
Windows 10
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle güzel bir karşılaştırma videosu var. Sabit sahnelerde başarılı ama hareketli sahnelerde çok kötü gözükebiliyor.
Hocam valla yalan olmasın ben de fsr 2'ye karşı mesafeliyedim çünkü 6900xt kullandığım için açmama gerek kalmıyordu hiç bir zaman. 60fps yetiyordu fakat forspoken adı verilen optimizasyon faciasının demosunu oynamayı deneyince bıçak kemiğe dayandı ve açmak zorunda kaldım. Hareketli sahnelerde bile beklentilerimi aştığını söyleyebilirim.
 
Arkadaşlar konuyu açmaya çalışırken anket olarak açmak istemiş fakat becerememiştim şimdi anket olarak hazırladım fakat 30dk sonra konu açmaya iznim var linkini bıraksam burada gösterdiğiniz ilgiyi oraya da oy vererek ve mesajlarınızı kopyalarak taşıyabilir misiniz lütfen ? Üşenirseniz de canınız sağolsun benim beceriksizliğim oldu biraz 😅.
 
Arkadaşlar konuyu açmaya çalışırken anket olarak açmak istemiş fakat becerememiştim şimdi anket olarak hazırladım fakat 30dk sonra konu açmaya iznim var linkini bıraksam burada gösterdiğiniz ilgiyi oraya da oy vererek ve mesajlarınızı kopyalarak taşıyabilir misiniz lütfen? Üşenirseniz de canınız sağ olsun benim beceriksizliğim oldu biraz 😅.

Rapor atıp mümkünse anket eklemelerini isteseniz yetkililerden daha mantıklı olur sanki yeni konu açmaktansa.
 
Bence 2. resim fsr açık olan. Sağ alttaki çimen ve çiçek olan kısımlara bakarsak fsr kapalı olanda daha sivri ve net gözüktüğünü düşünüyorum. Bu konuda bence dlss de açık iken native ile farkı belli oluyor.
 
Rapor atıp mümkünse anket eklemelerini isteseniz yetkililerden daha mantıklı olur sanki yeni konu açmaktansa.
Sisteme yardım kısmından mesaj attım umarım ankete çevirirler herkes için daha iyi olur olmadı yenisini açarım artık.


Konunun cevabını bu gece 12'de açıklayacağım.

Anket olarak şuraya oy verebilirsiniz, buraya zaten resim falan atıp tartıştınız oraya ni kopyala/yapıştır çok iyi olur fakat üşenirseniz de anlayışla karşılarım. Oy vermeyi lütfen eksik etmeyin ama. Teşekkürler

...
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı