Hannibal 2. sezon finali

Umut Byr

Kilopat
Katılım
4 Haziran 2013
Mesajlar
1.254
Yer
Ankara
Hannibal'ın Cuma günü yayınlanan 2.sezon finali beni benden aldı. İzledikten sonra sanki elim ayağım boşaldı. Dexter ve Arrow'un sezon finalleri bile bu kadar etkileyici değildi. Gerçekten harika bir iş yapıyorlar.
 
Katılıyorum dizi harika. Filmlerinin fanı olarak bu dizinin olacağını ilk duyduğumda gözlerim yaşardı. Hep hayalimdi, keşke dizisi de olsa diyordum hep. İzlemeyenler kuzuların sessizliğini izleyip öyle diziye başlasınlar. Hatta 2001 yılındaki Hannibal filmini de izlesinler çünkü dizinin 2. sezonunda hem göndermeler var hem de olaylar örtüşüyor. İzlemesi daha keyifli bir hale geliyor.
 
Filminden sonar dizisinin güzel olacağını tahmin etmiyordum. Özellikle Anthony Hopkins'in oyunculuğundan sonra Hanibal'ı güzel canladırılabileceğini tahin etmemiştim. Ama Mads Mikkelsen bu işin altından çok güzel kalktı.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı