Hansuo hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karşılıklı paslaşıp duruyorlar.

Juadis denen lavuğun ne olduğu bellide. Umarım işin sonunda bekir haklı çıkar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kitle dediğiniz şey çoluk çocuk. Kanıta dair hiçbir şey sunmayan da Bekir denen oğlan. Şu eleştiri kanallarının rezilliği genel olarak x ise, Bekir'in rezillik 50x. Hala savunanlar da anasının babasının harçlığıyla bu yayıncılara adını okusun diye bağış yapanlar.

Sadece konuşuyor açıklama yapmadı sadece birilerine salladı.

Galiba bütün gerçekler ortaya çıkmış. Eleştiri kanalları o kadar prim kasıyor ki anlatamam. En gıcık olduğum nokta bu. Kendilerini her şeyi biliyormuş, her şeye hakimlermiş gibi sanıyorlar.

Bir tek Beyaz Kurt öyle değil.

İkisini de tanımam takip etmem ama, judasisin ilk attığı videolardaki SS'lerle son attığı videoda ki yazılar bir değil sanırım atıyorum "ü "nün yazılımı "u" gibi olmuş son videoda. Yorumlarda balon elinde patladı feln yazmışlar.

Savcılığa gidip taciz suçundan birisini ihbar edip sonrasında olayı eleştiri kanallarına taşımak yerine ilk işlem olarak 371 bin aboneli bir eleştiri kanalından yardım isteyebilirsiniz, bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Savcılığa gidip taciz suçundan birisini ihbar edip sonrasında olayı eleştiri kanallarına taşımak yerine ilk işlem olarak 371 bin aboneli bir eleştiri kanalından yardım isteyebilirsiniz, bilginiz olsun.

Yayında gösterdiği mesajlar ile son videoda gösterdiği mesajlar farklı.

Sandığınızdan daha fazla pedo var etrafta, düzenli yayın açan başka bir LoL yayıncısı 22 yaşındayken 17 yaşında sevgilisi vardı mesela.
Önünüze gelene pedo deyip durmak sıkmadı mı? 17 ile 18 yaşlarındaki bir çifti görseniz onlara bile pedofili diyeceksiniz az kaldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı