Hap yutamama

SayDeath

Kilopat
Yukarıda belirttiğim üzere hap yutamıyorum. Ekmeğin arasına koyduk ekmek gitti hap gitmedi. Suyla dilime koyuyorum olmuyor, atıyorum olmuyor hiçbir şekilde olmuyor. Yok mu bunun pratik bir püf noktası delireceğim?

Küçükken yaşadığım bir problemdi. Yutmaya odaklanmaya çalışın. Bir besini yutarken nasıl davranıyorsanız hap için de aynısını yapın. Birkaç denemeden sonra kalıcı olarak çözebileceğinizi umuyorum.

Yukarıda belirttiğim üzere hap yutamıyorum. Ekmeğin arasına koyduk ekmek gitti hap gitmedi. Suyla dilime koyuyorum olmuyor, atıyorum olmuyor hiçbir şekilde olmuyor. Yok mu bunun pratik bir püf noktası delireceğim?

Aynısı bende de var ağzınıza atın suyu çok hızlı durmadan dikin 0,5 lik şişe kullanın bir bardak yetmez ben öyle yapıyorum aynı sorun bende de var.

Ben de aynı olayı yaşıyorum, Mentos yer gibi düşünmüştüm.

6 ay önce yoğun diş ağrısıyla mecburen öğrendim yutmayı. Şişeye koymuş ve beraber içmiştim. Sonra zar zor normal şekilde yutmayı öğrendim. Yalnız çok zor öğrenmiştim, bir eşik var onu aşınca yutuluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı