Hap yutamamak

Opikanaba

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 SUPER I3 12100f 16 GB RAM
Çoğu taktiği denememe rağmen olmuyor. Muzu bulamaç yapıp hapla yutmayı denesem de olmadı. Annem de elimde olmamasına rağmen çok kızıyor. Taktiği olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu taktiği denememe rağmen olmuyor. Muzu bulamaç yapıp hapla yutmayı denesem de olmadı. Annem de elimde olmamasına rağmen çok kızıyor. Taktiği olan var mı?
Dostum kusacakmış gibi olduğunda bi kat daha fazla suyu iç. Bardak büyük olsun. Önce boğazını biraz ıslat biraz su içip. Diline koy hapı. Sonra durmadan suyu iç ve yutkun.

Dilinin üstüne koyup direk bol su içip yutmaya çalış.İlk zamanlarda zorlansanda sonradan çok rahat olmaya başlıyor.Hatta hapı içtikten sonra geğirmenin rahatlığını gördükten sonra hep hap ilaç içmek isteyeceksin.

Şimdi gaza geldim hemen bol suyla deneyeceğim.

Dilinin üstüne koyup direk bol su içip yutmaya çalış.İlk zamanlarda zorlansanda sonradan çok rahat olmaya başlıyor.Hatta hapı içtikten sonra geğirmenin rahatlığını gördükten sonra hep hap ilaç içmek isteyeceksin.
Evet dediğiniz gibi güzel bir geğirdim. Çözümü çok basitmiş. Hapa değil suya odaklanıcakmışım.

Şimdi gaza geldim hemen bol suyla deneyeceğim.

Evet dediğiniz gibi güzel bir geğirdim. Çözümü çok basitmiş. Hapa değil suya odaklanıcakmışım.
Hapı değil suyu yutacaksınız. Su fazla olduğunda zaten yutarken ağzınızın içindeki hapla beraber gidiyor. Ben ilk içişimde önce hapı sonra suyu içmeye çalışıyordum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı