K KvN Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #1 Selamlar öncelikle, bundan kısa süre önce bir başlık açmıştım hard disk sürekli görünmüyor diye. Öneri olarak bana kablo değiştirmemi söylediler. Ve de işe yaradı bu sefer de hard diskim bilgisayarı çok yavaşlatıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2021
Selamlar öncelikle, bundan kısa süre önce bir başlık açmıştım hard disk sürekli görünmüyor diye. Öneri olarak bana kablo değiştirmemi söylediler. Ve de işe yaradı bu sefer de hard diskim bilgisayarı çok yavaşlatıyor.
Kl_as Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #2 Windows 10 SSD için ayarlandı bu tarz sorunlar HDD için çok normaldir. YouTube'da çözümler mevcuttur yardım ettiysem ne mutlu bana. Artı -2 Eksi
Windows 10 SSD için ayarlandı bu tarz sorunlar HDD için çok normaldir. YouTube'da çözümler mevcuttur yardım ettiysem ne mutlu bana.
Wolg56 Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #3 HDD bilgisayar hızlı olsun diye %100kullanıyor ssdye geçmelisiniz hızlı olsun istiyorsanız. Artı -2 Eksi
KS KS K KvN Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #4 Wolg56 dedi: HDD bilgisayar hızlı olsun diye %100kullanıyor ssdye geçmelisiniz hızlı olsun istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Ssd var windows kurulu sadece Kl_as dedi: Windows 10 SSD için ayarlandı bu tarz sorunlar HDD için çok normaldir. YouTube'da çözümler mevcuttur yardım ettiysem ne mutlu bana. Genişletmek için tıkla... Ssd var windows 10 kurulu sadece Artı -1 Eksi
Wolg56 dedi: HDD bilgisayar hızlı olsun diye %100kullanıyor ssdye geçmelisiniz hızlı olsun istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Ssd var windows kurulu sadece Kl_as dedi: Windows 10 SSD için ayarlandı bu tarz sorunlar HDD için çok normaldir. YouTube'da çözümler mevcuttur yardım ettiysem ne mutlu bana. Genişletmek için tıkla... Ssd var windows 10 kurulu sadece
Persendirian Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 753 Çözümler 5 11 Mayıs 2021 #5 Windows SSD kurulu ise HDD'de bad sector olduğu için yapmış olabilir. HD Tune ile Error Scan yaptın mı? Artı -1 Eksi
Windows SSD kurulu ise HDD'de bad sector olduğu için yapmış olabilir. HD Tune ile Error Scan yaptın mı?
KS KS K KvN Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #6 Persendirian dedi: Windows SSD kurulu ise HDD'de bad sector olduğu için yapmış olabilir. HD Tune ile Error Scan yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yemyeşil KvN dedi: Yemyeşil Genişletmek için tıkla... Tekrardan yaptım 3 tane kırmızı bölge var Son düzenleme: 15 Mayıs 2021 Artı -1 Eksi
Persendirian dedi: Windows SSD kurulu ise HDD'de bad sector olduğu için yapmış olabilir. HD Tune ile Error Scan yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yemyeşil KvN dedi: Yemyeşil Genişletmek için tıkla... Tekrardan yaptım 3 tane kırmızı bölge var
Persendirian Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 753 Çözümler 5 15 Mayıs 2021 #7 Büyük bir olasılıkla sebebi odur Low level format dene belki yazılımsaldır. Olmazda yeni disk alman gerekecektir. Artı 0 Eksi
Büyük bir olasılıkla sebebi odur Low level format dene belki yazılımsaldır. Olmazda yeni disk alman gerekecektir.