Random write yapıyor. Diskin Sata 2.0 Standartlardansa normal bir husus.İyi günler arkadaşlar. Steam'den bir oyun indireceğim fakat indirme yaparken diskim eski performansında çalışmıyor 200KB'lerde falan indiriyor. Ne yaptıysam olmadı yardımcı olabilir misiniz?
İyi günler arkadaşlar. Steam'den bir oyun indireceğim fakat indirme yaparken diskim eski performansında çalışmıyor 200KB'lerde falan indiriyor. Ne yaptıysam olmadı yardımcı olabilir misiniz?
Hocam hard diskte Windows 10 kullanıyorsanız zaten hard disk durma derecesinde yavaşlar. Bir de bir şey indirmeye kalkarsanız daha da yavaşlayabilir. Ben bir günlüğüne bilgisayarımda Windows 10 kullanmıştım CS1.6'yı bile açamamıştım.
Bu arada bahsettiğiniz indirme hızı hangi hız? Ekran görüntüsü atarsanız çok güzel olur.
random write yapıyor. diskin SATA 2.0 standartlardansa normal bir husus.
Hard Disk Sentinelden bakabilirsin. Random writeyi göremezsin. Random write, rastgene yazma demektir ve disk her rastgene yazma esnasında kolu hareket ettiriyor bu sayede hız düşüyor. Yapacak pek bir şey yok o konuda.Kanka Steam'deki indirme yaparenki disk bölümü.
Ortalam 2Mbps de inerdi önceden fakat şu an bu değerlere kadar düştü.
O ne oluyor? Öyle mi değil mi bş bakayım.
Kanka Steam'deki indirme yaparenki disk bölümü.
Ortalam 2Mbps de inerdi önceden fakat şu an bu değerlere kadar düştü.
O ne oluyor? Öyle mi değil mi bş bakayım.
Belki arka planda başka bir şey diskinizi kullanıyorsa yavaşlamanın sebebi o da olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.