Harddisk Bip Sesi

Tevfik Enes

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600x
Asus Dual Rx7800xt
16GB Ram
Meslek
Makine Teknikeri
Selamlar harddiskim elimden düştü ve geri taktığımda bip sesi aldım. Aleti söktüm ve okuyucunun titrediğini gördüm.
Durumu vahim içindeki bilgileri alamıyorum, ama bir şekilde geri getirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durum beni üzdü HDD üzerinde vuruş sırasında çizik atmış, bilgileri şimdi hiç döndüremem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı kaynaklar kurtarıldığına dair bilgiler paylaşıyor ama bana imkansız gibi görünüyor. Bir araştırın. Eğer varsa da böyle bir teknoloji oldukça pahalı olacaktır.
Kendim kafayı oturtmaya çalıştım fakat gene devam etti.Nasipte değilmiş kurtarmak .

Açtım disketinde çizikler vardı tahminimce onlarda etkiledi
Hocam keşke açmasaydınız kurtarılma şansı olsaydı bile artık yok. Hard diskler oksijen olmayan ortamlarda üretilir. İçine en ufak oksijen girmesi Hard diski tamamen kullanılmaz hale getirir. Sapasağlam olsa bile.

Hocam keşke açmasaydınız kurtarılma şansı olsaydı bile artık yok. Hard diskler oksijen olmayan ortamlarda üretilir. İçine en ufak oksijen girmesi Hard diski tamamen kullanılmaz hale getirir. Sapasağlam olsa bile.
Düzeltme şansım vardı bu şekilde açıp düzeltilmeye çalışılan hdd ler gördüm. Düşük bir ihtimalle düzeliyor.Çalışma ömrü düşüyor çalışınca bilgisayara aktarsaydım yeterdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı