Adam HDD'yi silmem gerek diyor.SSD'ye format atacaksanız disk ekranında HDD'ye ait hiçbir bölüme dokunmamanız gerekir.
Adam HDD'yi silmem gerek diyor.SSD'ye format atacaksanız disk ekranında HDD'ye ait hiçbir bölüme dokunmamanız gerekir.
Windows UEFI olan flash belleğiniz varsa direk BIOS'tan onu seçerek Windows yükleyin, bir yerde nereye kuracağınız soracak, oradan HDD'yi biçimlendirebilirsiniz.
Neden böyle aniden daldınız anlamadım, soruyu da anlamadığım gibiTek doğru anlayan kişi sensin tebrikler. Reisler adamın HDDsinde Windows yokken format atmak istiyor.
Tek doğru anlayan kişi sensin tebrikler. Reisler adamın hddsinde Windows yokken format atmak istiyor.
Anladığım kadarıyla bilgisayarda hiçbir işletim sistemi yüklü değil ve siz elinizdeki diski formatlamak istiyorsunuz. Herhangi bir GNU/Linux dağıtımını Live USB şekilde çalıştırarak diskinizi biçimlendirebilirsiniz.
Öncelikle selamlar, elimde mevcut bir hard disk var ve format atmak istiyorum. Şayet Windows'u SSD'ye kuracağım. Windows kurmadan tertemiz bir şekilde hard diskime format atmamın yolu var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.