Harddiske Windows kurmadan format atmak mümkün mü?

Anladığım kadarıyla elinde bir HDD bir SSD var ve kurulumu SSD'ye yapmak istiyor onu kurulum ekranında seçebilirsiniz.
Ve Windows'u kurduktan sonra minitool Partition wizard ile HDD'yi formatlayabilirsin.

Anladığım kadarıyla bilgisayarda hiçbir işletim sistemi yüklü değil ve siz elinizdeki diski formatlamak istiyorsunuz. Herhangi bir GNU/Linux dağıtımını Live USB şekilde çalıştırarak diskinizi biçimlendirebilirsiniz.

Hayır SSD'ye Windows kurmak ve HDD'deki her şeyi silmek istiyor.

Anlamayanlar olmuş tekrar anlatayım.
Elimde eski bir PC var ve bunda HDD takılı, yeni bir PC topladım ve onun Windows'unu SSD'ye kuracağım, mevcut HDD'de zaten Windows kurulu ama HDD'deki tüm verileri silmek istiyorum sanki yeni alınmış gibi olmasını istiyorum yani, ve HDD'ye bir şey kurmadan yapmak istiyorum bunu.
SSD ile HDD arasında veri akışı olmamalıda yani ondan yeni PC'ye bağlamadan eski PC'den format atmak istiyorum, HDD'yi yeni PC'ye format atıp takacağım, şu an yeni PC çalışıyor ama 500 GB yetersiz olduğundan 4TB'lik HDD'yi formatlayıp takacağım, bu nedenle Windows'u tekrar kurmadan tertemiz bir format atmam gerek. Biraz kötü anlatıyorum kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı