Harddiskler çabuk ısınır mı?

ScaniaTR14

Kilopat
Daha fazla  
HDD kasanın en alt kısmındaki boşluğa yerleştirdim, yan egzos fanı ve ekran kartının daha rahat çalışabilmesi için. Kasanın tabanıyla arasında yaklaşık 3 cm anca vardır. Bu HDD'in çabuk ısınmasına yol açar mı? Zarar verir mi? Ve HDD ısısını ölçen bir program biliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam HDD devri cidden bitti. Bir SSD alarak gerçekten rahata kavuşabilirsiniz. Ben HDD'yi sadece Steam ve Uplay oyunlarını kurmak için kullanıyorum, geri kalan herşey SSD'ye kurulu. Sizlerede tavsiye ederim.

Bir şey olmaz. Benim eski bilgisayarımda 35 dereceyi geçmezdi. Fan bile üfleme yoktu.
Program indirip baktım, 35-38 derece arası sıkıntı yok yani ;)

Hocam HDD devri cidden bitti. Bir SSD alarak gerçekten rahata kavuşabilirsiniz. Ben HDD'yi sadece Steam ve Uplay oyunlarını kurmak için kullanıyorum, geri kalan herşey SSD'ye kurulu. Sizlerede tavsiye ederim.
SSD bayadır aklımda ama şimdi alabilsem en fazla 120/128 GB anca, onun da pek işimi göreceğini sanmıyorum ilerde olabilir.. Teşekkür ettim iyi akşamlar arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı