Hardline Whey 3 Matrix ve Hardline Creatine ile alınan 7 gram kreatin fazla mıdır?

Esat s

Hectopat
Daha fazla  
Supplement kullanımım hakkında küçük bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Geçenlerde bu ürünleri aldım:

• Whey 3 Matrix → İçeriğinde her serviste 2 gram kreatin bulunuyor
  • Hardline Creatine Monohydrate → Günde 1 servis (5 gram)

Yani günlük toplam 7 gram kreatin almış olacağım. Bu miktar sizce fazla mı?
Bir de bu dozda kreatin alırken günlük su tüketimimi ne kadar tutmam gerektiği konusunda net bir bilgi bulamadım.

Günlük en az 3 litre su tüketmenizi öneririm aynı zamanda günlük kreatin kullanımı önerilen 5 gram 7 gram biraz fazla kaçabilir 1 servisten biraz daha alırsanız daha iyi olabilir.

Supplement kullanımım hakkında küçük bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Geçenlerde bu ürünleri aldım:

• Whey 3 Matrix → İçeriğinde her serviste 2 gram kreatin bulunuyor
  • Hardline Creatine Monohydrate → Günde 1 servis (5 gram)

Yani günlük toplam 7 gram kreatin almış olacağım. Bu miktar sizce fazla mı?
Bir de bu dozda kreatin alırken günlük su tüketimimi ne kadar tutmam gerektiği konusunda net bir bilgi bulamadım.
Bende aynı şekil kullanıyorum creatine yüklemesi yapabilirsin 20 gün falan böyle kullanıp sonrasında günde 5 g ye dönersin yada protein tozunu içmediğin günler içebilirsin ama önerim bir daha creatine almaman zaten içinde creatine var. Ayrıca hangi aromayı kullanıyorsun, sevdin mi bende çikolatalı var ama bence vasat.

Ayrıca günde 3-4 Litre içsen yeter.

Bende aynı şekil kullanıyorum creatine yüklemesi yapabilirsin 20 gün falan böyle kullanıp sonrasında günde 5 g ye dönersin ya da protein tozunu içmediğin günler içebilirsin ama önerim bir daha creatine almaman zaten içinde creatine var. Ayrıca hangi aromayı kullanıyorsun, sevdin mi bende çikolatalı var ama bence vasat.

Ayrıca günde 3-4 litre içsen yeter.

Protein tozunda çilekli var asla kötü diyemem ama tek içişte içmeyi tercih ediyorum yine de ağızda kötü tad bırakmıyor kreatin aromasız zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı