Dediğimin yarısı kadar yemem de belki cips daha az yerim. Yazın börek pasta dolu oluyor ev bir de kurban da yaklaştı.
5 kgyi geçmezsem iyi yoksa kilolu oluyorum.
Bazal metabolizma hızı diye bir şey var. Tüm gün yataktan hiç hareket etmeden vücudun ihtiyaçı olan kalori miktarı. Sen bunu geçersen kilo alırsın. Geçmezsen daha az alırsan kilo verirsin bu kadar.
Günlük kaç kalori aldığını ben nereden bileyim? Bunu en iyi bilecek kişi sensin. Ben sana 1 ayda 5 kg alırsın derim sen 10 kg alırsın belki. Birazcık mantıklı okuyarak yazın.
Günlük kaç kalori aldığını ben nereden bileyim? Bunu en iyi bilecek kişi sensin. Ben sana 1 ayda 5 kg alırsın derim sen 10 kg alırsın belki. Birazcık mantıklı okuyarak yazın.
Ben bi oturuşta en az 2-3 tabak pilav üstü kuru fasulye yiyorum genelde. 2-3 günde bir de 2 cips yiyorum. Yazın dondurma da hafta da 1 kutu ailecek yeriz.
Ben bir oturuşta en az 2-3 tabak pilav üstü kuru fasulye yiyorum genelde. 2-3 günde bir de 2 cips yiyorum. Yazın dondurma da hafta da 1 kutu ailecek yeriz.
2-3 tabak pilav yediğini söylüyorsun kaç gram pilav veya kuru fasulye yiyorsun ben nereden bileyim? Alırsın eve mutfak tartısı mesela 100 gram pilav yersin günlük. Kalori hesabı yaparsın olur biter.
2-3 tabak pilav yediğini söylüyorsun kaç gram pilav veya kuru fasulye yiyorsun ben nereden bileyim? Alırsın eve mutfak tartısı mesela 100 gram pilav yersin günlük. Kalori hesabı yaparsın olur biter.