Harici AMD ekran kartı nasıl kullanılır?

Seyit Yazıcı

Decapat
Arkadaşlar benım laptobumda AMD Radeon R7 Graphics ve AMD Radeon 535DX ekran kartı var. Şu an bılgısayarda kullanılan R7 Grapichs ve oyunlarda çok düşük FPS aldırıyor. Diğer ekran kartına 535DX'e geçmem için ne yapmam gerek?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum geçmiş olsun. Bilgisayarın büyük ihtimalle HP BW028NT.
Aynı sorun var hiçbir şekilde harici ekran kartı kullanılmıyor. HP teknik servisi falan bağlandı bilgisayara yapamadılar. Bugün servise verdim. 2.5 aydır ful güncelleme Windows driverler falan bana mısın demiyor. Hertürlü yöntemle driver kurdum. Sanırım bu seride sorun var. Yani parana yazık oldu eğer dün falan aldıysan git iade et paranı kurtar. Ben de servise gönderdim ve iade talebi istedim. Bir de PC'de olan harddisk aşırı derece yavaş. SSD takınca PC güzel oluyor. Ama ekran kartı sorunumu bir türlü çözemediler. Servise gönderdim eğer onlar çözüp gönderirse yöntemi öğrenip sanada söylerim.

Kısaca HP 15 BW028NT bilgisayarına verdiğin paraya yazık oldu.
Abi senin laptop geldeğil mi servisten? Benimki de senin PC'nin aynısı çözemiyorum.
Arkadaşlar benım laptobumda AMD Radeon R7 Graphics ve AMD Radeon 535DX ekran kartı var. Şu an bılgısayarda kullanılan R7 grapichs ve oyunlarda çok düşük FPS aldırıyor. Diğer ekran kartına 535DX'e geçmem için ne yapmam gerek?

Eki Görüntüle 349300
Çözebildin mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı