Harici depolamaya program nasıl kurulur?

Daha fazla  
Meslek
Belki Yazılımcı
30 GB'a yakın alan sadece programlar için kullanılıyor. Ben bunu harici bir diske ayarlayabilirsen diskim oldukça hafif olacak ve harici diske istediğim kadar programı silmeden depolayabileceğim.

Bunun için bir yöntem var mı? Bunun bir sıkıntısı çıkar mı? Her şeyi C diskine mi koymamız gerekiyor yoksa bir şey fark etmiyor mu?

Bir de bu harici diske oyunlarımı da depolayabilirim. Bu yüzden hafıza konusunda tavsiye alabilirim. Mesela "500 GB al yoksa ileride yetmeyebilir" diyebilirsiniz.

Kurulum ekranında seçebilirsiniz. Çoğu oyun servisi de zaten destekliyor. Bazı programlar ise C: harici kurulum desteği vermeyebilir. Harici diski NTFS olarak biçimlendirin.

Fark etmez. İşletim sistemim SSD'ye kurulu. Buna açılış hızı vs bakımından benim için önemli olan uygulamaları kuruyorum fakat az kullandığım ve boyutu yüksek olan uygulamaları HDD olan 2. diskime kuruyorum. 2. diskinize manuel olarak bir klasör oluşturun programları kurarken onu seçin. Ve o klasörün amacı sadece programlar olsun.

Fark etmez. İşletim sistemim SSD'ye kurulu. Buna açılış hızı vs bakımından benim için önemli olan uygulamaları kuruyorum fakat az kullandığım ve boyutu yüksek olan uygulamaları HDD olan 2. diskime kuruyorum. 2. diskinize manuel olarak bir klasör oluşturun programları kurarken onu seçin. Ve o klasörün amacı sadece programlar olsun.

İkinci disk te SSD olacak benim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı