Harici diskler nasıldır?

Dünyanın en zengin 6. şirketi(Tüm şirketler dahil). Buradan belli oluyor.
Yanlış yaklaşım. 😄

Apple, Microsoft ve Amazon Google'dan daha zengin şirketler. Bu yönden bakarsan onların da bulut depolama hizmetleri var.

Google Drive sunduğu depolama alanı, araçlar ve ek uygulamalar gibi sebeplerden daha iyi dersek daha güzel bir yaklaşım olur. 😊

Yanlış yaklaşım. 😄

Apple, Microsoft ve Amazon Google'dan daha zengin şirketler. Bu yönden bakarsan onların da bulut depolama hizmetleri var.

Google Drive sunduğu depolama alanı, araçlar ve ek uygulamalar gibi sebeplerden daha iyi dersek daha güzel bir yaklaşım olur. 😊
Ama Apple'ı düşünürsek yıllık: 780 TL ve Drive:300 TL

Ama Apple'ı düşünürsek yıllık: 780 TL ve Drive:300 TL
Tek tek her parametre ile(fiyat, hız vs.) değerlendirmeye gerek yok zaten ikimiz de aynı fikirdeyiz.

Siz sadece Google en zengin 6. şirket olduğu için iyi diye bir yaklaşımda bulundunuz. Ben ise bunun yanlış bir yaklaşım olduğunu belirttim. Çünkü o mantıkla bakarsak Google'dan daha zengin ve bulut hizmeti sunan şirketler var. Ama Google'dan daha iyi değiller.

Ben de Google en iyisi diyorum zaten. Sadece yaklaşımınız yanlış.

Tek tek her parametre ile(fiyat, hız vs.) değerlendirmeye gerek yok zaten ikimiz de aynı fikirdeyiz.

Siz sadece Google en zengin 6. şirket olduğu için iyi diye bir yaklaşımda bulundunuz. Ben ise bunun yanlış bir yaklaşım olduğunu belirttim. Çünkü o mantıkla bakarsak Google'dan daha zengin ve bulut hizmeti sunan şirketler var. Ama Google'dan daha iyi değiller.

Ben de Google en iyisi diyorum zaten. Sadece yaklaşımınız yanlış.
Zaten Apple para konusunda yardırdı gidiyor. :D Birinciliği kolay kolay bırakmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı