Harici HDD oyunda takılmaya yol açar mı ?

byMyzz

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştirici
Oyunlarımı harici hard diskime kaydediyorum ve ordan oynuyorum ama bu aralar çoğu oyunda saniyelik takılmalar oluyor ama sürekli tabi örneğin GTA V'de arabalar ve insanlar takıla takıla gidiyor sorun hard diskimde olabilir mi ? (İşlemcimdende olabilir diye düşünüyorum.)

Hard Diskim: Western Digital Elements 1TB USB 2.0
İşlemcim: AMD Phenom x4 965 B.e
Ekran Kartım: AMD R7 260x
Anakart: Msi 970A G46

Hdd den olma olasılığı çok düşük hdd nin yan etkileri yükleme süreleri olabilir oyunu hangi çözünürlükte ve hangi ayarları oynuyorsun vede psu ve ram in ne?

Ramin CORSAIR Vengeance 2x4 psu High Power siye bi marka sadece o oyunlar en azindan CS:GO'da da oluyor en dusuk 1024x768'de.

Psu ucu ucuna yetiyordu 2 senelik 500 tl gibi butcem var nokta atışı yapmam gerek ama psu'm dandik sayılabilir,bu arada oc yapınca donmalar gidiyor bu sefer mavi ekran almaya başlıyorum. Güç Kaynağım 400 W.

Son düzenleme:
Reis fps düşüşü sorunu birçok sebebe olur biliyorsun kesin diyemem ama senin sistemin güçlü ve 400 watt yetmez aslında yeter de 80 plus madalyası olmayan yetmez senin o sisteme psu upgrade şart zaten tam performans istiyorsan diğer oyunlarda sonuç ne

LOL'de pek olmuyor yada fark edilmiyor, GTA SA vardı ondada yok sanırım sisteme çok yüklenen oyunlarda oluyor.Psu yetmediğinden dolayı ama OC Genie ıı açıyorum 3.8'e alıyor bu sefer donma gidip mavi ekran geliyor buda psu yetmemesinden kaynaklı dicem ama Aida 64'le 5-10 dk yük altında bıraktığımda olmamıştı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı