Harici SSD veya HDD ile oyun oynanabilir mi?

Hocam USB portlarınızın jenerasyonlarına göre hızlar değişiklik gösterebilir USB bağlantısıyla maximum verim alamazsınız sizin için en sağlıklısı bilgisayarınızın SSD'sini değiştirmek.
Sata kablosu ile de harici SSD kullanabilir. Laptop ise durum farklı.

Hocam Type-C olanlara bakın laptopunuzda Type-C girişli ise hem dosya aktarım hızları daha fazla olabiliyor.

Laptopta Type-C giriside mevcut hocam, bu baktığım cihaz nasıl?

ssd hem pc açılışına hemde oyun açılışına etki eder bütcen var ise ssd almanı öneririm hem oyunar daha hızlı açılır
Sata kablosu ile de harici SSD kullanabilir. Laptop ise durum farklı.
Laptop hocam

Merhaba.
Laptopta 512 GB SSD var ve yetersiz kalıyor.
Arttırmak için içindeki SSD'yi değiştirmem gerekiyor sanırsam başka SSD veya HDD slotu yok.
1TB SSD fiyatları en aşağı 2000TL.
Bende harici SSD veya HDD almaya yöneldim bu yüzden, bu harici SSD veya HDD ile oyun oynayabilir miyim laptopta takılıyken?
Oyunda gecikme falan olur mu?

Onun dışında harici SSD ile HDD arasında çok fark var mıdır?

Laptopun modeli nedir acaba paylaşır misiniz?

Hocam baktığınız SSD pek güvence vermedi kodak firmasınıda ilk defa duyuyorum 2.el elektronik eşyalar sizi bazen hüsrana uğratabilir bütçe soyleyin isterseniz yardımcı olalım.

Kodak markası genel olarak bulunduğu her alanda kaliteli bir marka fakat SSD'nin güncel durumunu bilemem.

Hocam baktığınız SSD pek güvence vermedi kodak firmasınıda ilk defa duyuyorum 2.el elektronik eşyalar sizi bazen hüsrana uğratabilir bütçe soyleyin isterseniz yardımcı olalım.

Hocam şimdi şöyle, 2K harcamak istemiyorum aslında. Harici alsam geri satarım diye düşünüyorum en kötü o yüzden uygun fiyatlı bir şey arıyorum.
Yani 1K 1.5k verdikten sonra da direkt 1TB M.2 SSD alıp takmak daha mantıklı.
Ayrica 1tb alinca eski 512gb ssdyi de satabilirim

Kodak markası genel olarak bulunduğu her alanda kaliteli bir marka fakat SSD'nin güncel durumunu bilemem.
Hocam sıfırmış,daha jelatini açılmadı diyor.

Hocam şimdi şöyle, 2K harcamak istemiyorum aslında. Harici alsam geri satarım diye düşünüyorum en kötü o yüzden uygun fiyatlı bir şey arıyorum.
Yani 1K 1.5k verdikten sonra da direkt 1TB M.2 SSD alıp takmak daha mantıklı.
Ayrica 1TB alinca eski 512 GB SSD'yi de satabilirim.

Hocam sıfırmış, daha jelatini açılmadı diyor.

Hocam 1 TB M.2 SSD alıp diğerini de SSD kutusu alıp değerlendirebilirsiniz ya da satabilirsiniz size kalmış 2.el ürünler açıkçası bana fazla güven vermiyor bir de kodak markalı SSD kullanmadığım için fazla yorum yapamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı