Hasas cilt nasıl düzeltilir?

investigator

Hectopat
Cildim (yüz cildim) çok istikrarsız. 2 gün duş almayınca cildim mahvoluyor ve yüzüm koyulaştığı için boynumla yüzüm arasında çok fazla renk tonu farkı oluyor. Aşırı beyaz sayilabilecek bir ten rengim var ve cildim kötü hale geldiğinde cidden boynumla yüzüm arasında 6-7 tonluk bir fark oluyor. Bazen kendimi yakışıklı bulurken bazen cildim kötü halde olduğu için çok çirkin oluyorum ve çok çirkin hissediyorum, öz güvenim dibi boyluyor. Neden böyle? Nasıl çözerim yardımcı olur musunuz?

20 yaşındayım.

Cilt tipinize uyumlu, sizde alerji yapmayacak, ve daha kötü bir hale sokmayacak cilt bakım ürünleri almanız lazım, özgüveniniz düşmesin bunlar zamanla düzeltilecek şeyler bunlarla ilgili bilgiler vardır elbet internete veya çeşitli yapay zekalara sorarak bunu öğrenebilirsiniz hiçbir şey için geç değil.

Cildim (yüz cildim) çok istikrarsız. 2 gün duş almayınca cildim mahvoluyor ve yüzüm koyulaştığı için boynumla yüzüm arasında çok fazla renk tonu farkı oluyor. Aşırı beyaz sayilabilecek bir ten rengim var ve cildim kötü hale geldiğinde cidden boynumla yüzüm arasında 6-7 tonluk bir fark oluyor. Bazen kendimi yakışıklı bulurken bazen cildim kötü halde olduğu için çok çirkin oluyorum ve çok çirkin hissediyorum, öz güvenim dibi boyluyor. Neden böyle? Nasıl çözerim yardımcı olur musunuz?

20 yaşındayım.
Yediğin abur cuburlar, yetersiz hareket etmek, zararlı alışkanlıklar, yetersiz su içme bunlar gibi birçok faktör cildini doğrudan etkiliyor, dikkat etmen lazım, sadece bakım ürünleri kullanarak iyi bir cilde sahip olamazsın, bunlara da dikkat etmelisin.

20 yaşındayım.
Yaşın genç o yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı