Hasta kuzuya ne yapılabilir?

Zombrine Tvo

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx4060 , i5-12400f , 2x16 3200mhz , rm750x gold plus , b760prors/d4 wifi
Meslek
Renderci
Merhaba. Benim kuzu ile bir kecim var. Kuzum dun bir surekli yerde oturyordu. Bugün ise yemek yememeye basladi ayaga zor kalkiyor kaldirdiginda ise bir yerde duruyor sonra oturyor. Simdi ise daha da kotulesti ayak ustude durmamaya basladi surekli dusuyor. Kendim ne yapabilirim?

Merhaba. Benim kuzu ile bir kecim var. Kuzum dun bir surekli yerde oturyordu. Bugün ise yemek yememeye basladi ayaga zor kalkiyor kaldirdiginda ise bir yerde duruyor sonra oturyor. Simdi ise daha da kotulesti ayak ustude durmamaya basladi surekli dusuyor. Kendim ne yapabilirim?
Veterinere götürebilirsiniz. Gerekiyorsa aşı yada sağlık kontrolünden geçirilebilir.

Oyy yerim onu meee. Veterinere falan götürebilirsen götür aman. Gerekirse ambulans neyin gelsin geliyor mu bilmiyorum veterinerlikte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı