Hastalık...

Orantı

Megapat
Daha fazla  
Şimdi kesin yalnızlığımı anlatacağım bir konu sandınız bunu demi:D? Ama değil. Onun yerine rezalet sağlık sistemimiz yüzünden 5 gün boyunca geceleri ortaya çıkan ateş nöbetimi anlatacağım. Geçen Çarşamba eve döndüğümde hasta gibiydim. Sonra Perşembe günü "Aile Hekimi"ne gittik. Sözde "Hekim" hocamız bana 3-4 yaşındakilerde ve bebeklerde kullanılan "Calpol" adlı ilacı ve gereksiz yere "Augmentin" adlı antibiyotiği verdi. Gel gelelim gündüzleri akşama doğru ateşim çıkıp iniyordu. Geceleri ise gece 3-4'te 39.1 derece civarı ateşim görüyorduk. 2-3 gün öyle oldu. Sonrasında dün KBB doktoruna göründük ve Calpol'ün bebeklerde kullanıldığını ve antibiyotik gerekmediğini sadece "Nezle" olduğumu söyledi ve bana "Parol"la birlikte boğazım ile ilgili bir ilaç verdi. Şimdi daha iyiyim. Fakat devletimizin Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a soruyorum : " Ey sağlık bakanı bu saçma sistemi ne zaman düzelteceksin?" .

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlık sisteminin eleştrilcek ne kısmı var anlamadım? :)

Hani ''doktoru eleştirseniz'' anlarımda, sistem ne alaka?

Geçmiş olsun.

Bugün herkese hak veriyorum. Size de hak veriyorum. :)
Bence Türkiye'de saglik sistemi Almanya'dan cok daha ötede.

Agustos'da tatilimde üc kez mecburi olmayan hastahane ziyaretim oldu, hic bekletilmeden ve randevusuz profesyonel bir doktora ulasma imkanim oldu hepsinde; Manisa'da, Mersin'de ve Mardin'de de durum öyleydi.

Bence saglik sistemi cok iyi ülkemizde. Konuyu acan arkadasimiz yanlis doktora denk gelmis gibi.

Sevgiler :)

Bugün herkese hak veriyorum. Size de hak veriyorum. :)
Bence Türkiye'de saglik sistemi Almanya'dan cok daha ötede.

Agustos'da tatilimde üc kez mecburi olmayan hastahane ziyaretim oldu, hic bekletilmeden ve randevusuz profesyonel bir doktora ulasma imkanim oldu hepsinde; Manisa'da, Mersin'de ve Mardin'de de durum öyleydi.

Bence saglik sistemi cok iyi ülkemizde. Konuyu acan arkadasimiz yanlis doktora denk gelmis gibi.

Sevgiler :)

Hiç bekletilmeden ve Randevusuz mu? Ülkeleri karıştırıyor olmayasanız hocam. MHRS'den randevu alıp gittiğimiz halde yarım saat geç giren ben değil miyim yoksa? Bunlar rüya mı yoksa?:tırnak:

Ayrıca doğru bazı polikliniklerde sıra olmuyor, göz gibi.

Hiç bekletilmeden ve Randevusuz mu? Ülkeleri karıştırıyor olmayasanız hocam. MHRS'den randevu alıp gittiğimiz halde yarım saat geç giren ben değil miyim yoksa? Bunlar rüya mı yoksa?:tırnak:
MHRS'den hem kendime, hem de anneme onlarca defa randevu alıp gittim/gittik. Gecikmeyi bırak, MHRS'den randevu alıp geç kaldıysan öncelik tanıyorlar. :)

MHRS'den hem kendime, hem de anneme onlarca defa randevu alıp gittim/gittik. Gecikmeyi bırak, MHRS'den randevu alıp geç kaldıysan öncelik tanıyorlar. :)
Sizin orada hasta az o zaman hocam. Yada ben rüya görmüş de olabilirim!

Bir doktora hasta bakması için normalin 3 katı hasta düştüğü yalan mı yoksa?

Edit: Ayrıca başımdan geçen bir olay; rüya mı bilemedim? Yarım saat ismimiz yanmadığı halde, gidip kapıdaki görevliye sorduğumuzda siz geç kalmışsınız diyen gördüm. Randevu saatinden 15 dakika önce oradaydık.

Ama dediğim gibi poliklinikten polikliniğe değişebilir. Gözde hiç hasta olmadığı için oradan sıra alsan da oluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı