Hat değerleri iyi değil demek alabileceğim hız anlaşılmaz mı peki?Hat değerlerin iç açıcı gözükmüyor. Kullandığın paket hat değerlerine uygun sayılır.
yani hat maksimum kaç destekler 4 hiç idare etmiyor ama mecbur böyle olacak gibi.sonuca bakilirsa hattiniz 8mbit ama size 4.04 geliyor. yükleme hizi ise 0.42 yani 1mbit bile değil. normal 8mbit 1mbit upload olur. yani 4mb idare eder.
Mevcut hat değerleriniz ile kullandığınız netspeed paketi uyumludur. Daha yüksek hızları alt yapınız desteklemez.Hat değerleri iyi değil demek alabileceğim hız anlaşılmaz mı peki?
yani hat maksimum kaç destekler 4 hiç idare etmiyor ama mecbur böyle olacak gibi.
Anladım teşekkür ederim yalnız şimdi baktım turknet 24 mbs çıkartıyor anlamadım şimdi yanlış sonuç mu acaba?Mevcut hat değerleriniz ile kullandığınız netspeed paketi uyumludur. Daha yüksek hızları alt yapınız desteklemez.
tarifeniz 8mbit ama sorun alt yapidan kaynakli düşük geliyordur. size gelen 4mbit. wifiden 3.4kisi bağlansa 4mbit dibe vurur.Hat değerleri iyi değil demek alabileceğim hız anlaşılmaz mı peki?
yani hat maksimum kaç destekler 4 hiç idare etmiyor ama mecbur böyle olacak gibi.
Hattınız 8 i bile görmüyor evet yanlış.Anladım teşekkür ederim yalnız şimdi baktım turknet 24 mbs çıkartıyor anlamadım şimdi yanlış sonuç mu acaba?
Anladım doğru söylüyorsun teşekkür ederimtarifeniz 8mbit ama sorun alt yapidan kaynakli düşük geliyordur. size gelen 4mbit. wifiden 3.4kisi bağlansa 4mbit dibe vurur.
müşteri hizmetleri ile iletişime geçin hat durumunu kontrol ettirin.
olmadi bulundugunuz bölgede türknet gibi internet sağlayicisi firmalar var ise iyi bir internete geçiş yapabilirsiniz.
not: türk telekom gibi superonline vs değişiklik yaparsaniz alt yapi olarak türk telekomu kullaniyorlarsa da bu sizin icin yine cözüm olmaz. sadece ad değişikliği gibi bişey olur o.
Teşekkür ederim ilginiz için. İyi günler.Hattınız 8 i bile görmüyor evet yanlış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.