Köydeki internet bu şekilde. VDSL2 ye geçilirse hız ortalama ne kadar olur? Download ve upload en fazla ne kadar olur?
Son düzenleyen: Moderatör:
Köydeki internet bu şekilde. VDSL2'ye geçilirse hız ortalama ne kadar olur? Download ve upload en fazla ne kadar olur?
Eki Görüntüle 622473
Alt yapınızı sorgulayıp çıkan değeri bize belirtin. Fiber İnternet Altyapı Sorgulama ve Fiber İnternet Nerede - Millenicom
Hattınız gayet kaliteli görünüyor, SNR değeri ve özellikle hat zayıflama değeriniz gerçekten iyi. Tahmini olarak 50-75 Mbps VDSL2 alabileceğinizi düşünüyorum siz yine de sorgulayıp söyleyin.
Ev benim değil. Büyükannemin evi altyapı sorgulamarında gözükmüyor. Türk Telekom dahi bilmiyor. Upload ne kadar kaldırır o da önemli.
Hocam ADSL kullanmanıza ragmen SNR değeriniz falan gayet güzel VDSL olup olmadıgını kesinleştirmek için şu 2 siteye adresinizi noktası noktasına girip çıkan sonucu paylaşır mısınız?
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net
Köydeki internet bu şekilde. VDSL2 ye geçilirse hız ortalama ne kadar olur? Download ve upload en fazla ne kadar olur?
Eki Görüntüle 622473
Hocam şu anda size kesin bir şey söyliyemeyiz ama değerleriniz ADSL'e göre gayet iyi santrale yakın oldugunuzu düşünüyorum alacagınız Max hızı maalesef VDSL'e geçiş yaptıktan sonra bu attıgınız değerler degişecektir o şekilde kesin bir sonuca varabiliriz.
Profil resminizdeki kuş çok sevimli.![]()
Extranet denedim 14 Mbps veriyormuş. Kendim modemde bakıyorum. SNR'i yükseltiyorum. 25 Mbps alabiliyorum ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.