Hat değerleri nasıl?

Makaleler
5
Yer
Marsilya
Köydeki internet bu şekilde. VDSL2 ye geçilirse hız ortalama ne kadar olur? Download ve upload en fazla ne kadar olur?
IMG_1714-min.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Köydeki internet bu şekilde. VDSL2'ye geçilirse hız ortalama ne kadar olur? Download ve upload en fazla ne kadar olur?
Eki Görüntüle 622473

Hocam ADSL kullanmanıza ragmen SNR değeriniz falan gayet güzel VDSL olup olmadıgını kesinleştirmek için şu 2 siteye adresinizi noktası noktasına girip çıkan sonucu paylaşır mısınız?

Alt yapınızı sorgulayıp çıkan değeri bize belirtin. Fiber İnternet Altyapı Sorgulama ve Fiber İnternet Nerede - Millenicom
Hattınız gayet kaliteli görünüyor, SNR değeri ve özellikle hat zayıflama değeriniz gerçekten iyi. Tahmini olarak 50-75 Mbps VDSL2 alabileceğinizi düşünüyorum siz yine de sorgulayıp söyleyin.

Ev benim değil. Anneannemin evi altyapı sorgulamarında gözükmüyor. Türk Telekom dahi bilmiyor :D. Upload ne kadar kaldırır o da önemli.

Ev benim değil. Büyükannemin evi altyapı sorgulamarında gözükmüyor. Türk Telekom dahi bilmiyor :D. Upload ne kadar kaldırır o da önemli.

Hocam şu anda size kesin bir şey söyliyemeyiz ama değerleriniz ADSL'e göre gayet iyi santrale yakın oldugunuzu düşünüyorum alacagınız Max hızı maalesef VDSL'e geçiş yaptıktan sonra bu attıgınız değerler degişecektir o şekilde kesin bir sonuca varabiliriz.

Hocam ADSL kullanmanıza ragmen SNR değeriniz falan gayet güzel VDSL olup olmadıgını kesinleştirmek için şu 2 siteye adresinizi noktası noktasına girip çıkan sonucu paylaşır mısınız?

Extranet denedim 14 Mbps veriyormuş. Kendim modemde bakıyorum. SNR'i yükseltiyorum. 25 Mbps alabiliyorum ama.

Hocam şu anda size kesin bir şey söyliyemeyiz ama değerleriniz ADSL'e göre gayet iyi santrale yakın oldugunuzu düşünüyorum alacagınız Max hızı maalesef VDSL'e geçiş yaptıktan sonra bu attıgınız değerler degişecektir o şekilde kesin bir sonuca varabiliriz.

Ortalama ne kadar çıkar? Ben kesin sonuç sormuyorum. Bu değerler benim değil anneannemin 40 yıllık evinde çıkan sonuç bu. Şu an VDSL2'ye geçirsek maşallah faturayı köklicekler. Şu an 12 Mbps'ye 100 TL ödüyor.
Profil resminizdeki kuş çok sevimli. 🙂

Teşekkür ederim. 3 yaşında bu tombulcuk. Ama elimi kemirip duruyor :D.

Extranet denedim 14 Mbps veriyormuş. Kendim modemde bakıyorum. SNR'i yükseltiyorum. 25 Mbps alabiliyorum ama.

Hocam bu siteleri kullanma nedenimiz alacagımız Max hız değil VDSL olup olmadıgını anlamak için çıkan değerler %70 dogru olmakla birlikte 24 Mbps üstü hız çıkıyorsa bölgede VDSL oldugunu söyliyebiliyoruz örnegin bu sitelerde benim alabilecegim Max hız 60 Mbps gözüküyorken şu anda modem hat değerlerime baktıgımda 95 Mbps'e kadar rahatlıkla alabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı