Hat Değerleri Nasıl?

Makaleler
8
Yer
Marmaris
Daha fazla  
Geçtiğimiz günlerde Multiplayer Oyunlara Bağlanamama - Technopat Sosyal konusunda oyunlara bağlanamama problemime değinmiştim. Şimdi de ping problemim nüksetti. Aynı oyunlarda yüksek ping sorunuyla başbaşayım. Modemimin değerleri aşağıda, değerler üzerinden bir yorum yapabilir misiniz? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• dfas.jpg
    dfas.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 42
SNR Margin rezalet durumda. Sürekli bağlantı kopma sorunları ve sitelere sağlıklı girememe sorunları yaşıyorsun büyük ihtimal. İlk önce kendi kablolamanızı kontrol edin eğer sizden yana bi sıkıntı yoksa arıza kaydı açın.
Bu arada arıza kaydını bıktırana kadar sürekli açın. Ben hat değerlerimi böyle düzelttirdim en sonunda.

Sadece ping problemi yaşıyorum kopma problemim yok Netflix-YouTube vs. izlenmede takılma donma problemim yok.
1587747072672.png
[

TTNET tarafından yapılan değişiklikler sonucu 10Mbit olan internetin 6 Mbit hızına düşürüldü ve şu anki değerlerim budur. Modemde bir problem olabilir mi? Ping problemlerim devam ediyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı