ArdaMert
Kilopat
- Makaleler
- 2
192.168.1.1 sayfasında ne yazıyor ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
192.168.1.1 sayfasında ne yazıyor ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
Hattınız varya bir italalyan kadar naif ve güzel. Kısacası bomba.
Bu hattın 100 Mbps almasının önündeki tek engel sadece bütçeniz.
Hat zayıflaması ve SNR'ın durumuna bakarsak, teknik açıdan alamaz.
O zaman giremezsin tabii. Modem sana ait değil, değiştirmiştir şifreyi adam. Ortak kullanıyorsan neden girmek istiyorsun?
Başka bir kullanıcı kullanıcı adı yada şifreyi değiştirmiş olmasın, modemi resetlemek çözüm olabilir.
Kabloyu değiştirmeden önce bina ankastresinden ve daireden ölçüm yaptırmanız gerekli. Buna göre iç tesisat değişmeli mi yoksa değişmemeli mi ortaya çıkar.Ben kablo değiştirsem tahmini kaç down/up gelir modeme en fazla. Bir de tam 50 alır mıyım?
Kabloyu değiştirmeden önce bina ankastresinden ve daireden ölçüm yaptırmanız gerekli. Buna göre iç tesisat değişmeli mi yoksa değişmemeli mi ortaya çıkar.
Sizi yanlış yönlendirmek istemem.
Kabloyu değiştirmeden önce bina ankastresinden ve daireden ölçüm yaptırmanız gerekli. Buna göre iç tesisat değişmeli mi yoksa değişmemeli mi ortaya çıkar.
Sizi yanlış yönlendirmek istemem. Eğer hattın gerçekten kapasitesi böyleyse boşuna para harcamış olursunuz.
Hocam aldığım değerleri görmek istiyorum, bu aralar hızım çok düşük ayrıca sürekli pingim çıkıyor oyunlarda.
Santral mesafesi 501 metre olan birinin kablosu dolanarak geldiği için daha uzundur. Çünkü kablo düz bir çizgide gelmez. Tahmini kablo mesafeniz 600 metre olsa 60-70 Mbps arası almanız lazım.
Bu, bakırı sağlam olan kablo için geçerli. Eğer bakır kablo eski ise düşmesi normal.
Kısacası cidden mesafeniz 501 metre ise hat zayıflamanız yüksek. Bir terslik olduğu kesin.
Hangi firma kullanırsanız kullanın, TT'den elit ekip isteyebiliyorsunuz. Gelen ekibe durumu anlatım, hem daireden hem bina ankastresinden ölçüm yapılmasını isterseniz tüm port ve kablolar test edilir. Sorunun kaynağı ortaya çıkar.
En ucuz kabloyu alıp geçmeleri cidden sinir bozucu. ADSL kullanırken iç tesisatımı CAT-6 ile değiştirmiştim. Ciddi fark etmişti. Hat sanki tren rayında gibiydi. O derece stabil. CS'de 50 ping alınca sanki oyunun kralıyım gibi gelmiştiTeşekkür ederim cevabın için. TT kullanıyorum bana daha iyi hizmet verıyorlar. Fiber olsa tadından yenmezdi. Türk Telekom'a sorduğumda bana 501 metre var dedi ki metronun orada saha dolabı metroda bana yakın. Benim sorumluluğum olan kablo sıkıntılı. Dedemin yaptırdığı müteahhit ucuza kaçmış. Yemin ediyorum dövesim geliyor adamı uğraştırıyor beni. 60-70 Mbps görürsem en azından 100 Mbps geçerim. Ve altyapının tamamını alırım bakarım keyfime. TT elit ekip çağıracağım. Bir ara biz çağırmadan gelmişler. Anneme 30 Mbps gayet iyi deyip gitmiş. Santral dibimde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.