Hat kablosuyla modem uzatma

Morphia

Hectopat
Yer
Ohio
Merhaba Ethernet bağlamak amacıyla modemimi uzatmak istiyorum. Hat kablosu öyle bir yerde ki, Ethernet için en az 5 metre almam lazım herhalde :D bununla uğraşmamak adına, hat kablosu alıp, modemden uzatılan internet kablosunu bağlasam olur mu?

Telefon kablosunu priz ile modem arasında uzatabilirsiniz. Ne kadar az ek olursa bağlantınız o kadar sağlıklı olur.

Merhaba Ethernet bağlamak amacıyla modemimi uzatmak istiyorum. Hat kablosu öyle bir yerde ki, Ethernet için en az 5 metre almam lazım herhalde :D bununla uğraşmamak adına, hat kablosu alıp, modemden uzatılan internet kablosunu bağlasam olur mu?
Modeme prizden giren kablo var telefon kablosudur o. Bir de Cat5 kablo var modem ile PC arasında olan. İkisi de uzar 5metre sorun olcağını sanmıyorum, usb falan olmaz ama o kadar uzun.

Telefon Ara Kablosu J-J 520172 bu tür kablolar ucuzdur Ethernet kablosundan daha ucuza gelebilir.
https://www.amazon.com.tr/Alfais-Cat5e-Ethernet-İnternet-Kablosu/dp/B07N8C6NH2/ref=sr_1_48?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&keywords=ethernet&qid=1673558222&sr=8-48 bu Ethernet kablosunu kullanıyorum çok ince fakat F/P ürünü ve ucuz.
Çok teşekkür ediyorum dostum.

Sorunu hallettim, esnaftan 75 liraya her iki kabloyu da temin edip, kablolaları bağladıktan sonra modemi odama taşıdım. Sabit pingim 18 şu anda. Cevap veren herkese minnettarım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı