Hatalı YouTube ihtarı

MasterKing25

Kilopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kart: GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer Beyaz V2 , İşlemci: Ryzen 5800X3D, Anakart: MSI Mag X570S Torpedo Max , Ram: Corsair Vengeance LPX 3600 Mhz 32 GB, Güç Kaynağı: Raijintek Cratos ATX 3.0 850W 80+ GOLD, Monitör: LG 27GN600-B, İşlemci Soğutucusu: Noctua NH-D15, Bilgisayar Kasası: Lian Li Lancool 207 Beyaz, Klavye: Glorious GMMK 2 (96%) Full Size - Beyaz, Mouse: Glorious Forge (Blue) Wireless, Kulaklık: HyperX Cloud III Wireless
Selamlar herkese, aşağıdaki görselde de göreceğiniz üzere YouTube tarafından Witcher 3 isimli oyun için yayınladığım bir videonun thumbnail/küçük resminden dolayı ihtar geldi fakat sorun şu ki ihtarda belirtildiği gibi ne bir çıplaklık ne de cinsellik unsuru vardı bu küçük resimde.

Neyse, itirazımı yolladım. Birkaç dakika sonra yine aşağıdaki göreceğiniz şekilde YouTube hatasını anladı ve ihtarı kaldırdığını belirtti. Tüm bunlardan birkaç dakika içinde yine aynı video aynı sebepten ihtar aldı.

Şimdi sormak istediğim soru; ikinci kez aynı sebepten ihtara itiraz ettiğimde 17 Ağustos'tan beri YouTube'tan bir e-posta vs. gelmedi... Aradan da bir haftaya yakın süre geçti. Bu ihtara cevap gelir mi en nihayetinde? Yoksa bu hatalı ihtar böyle kalır mı? Veyahutta bir şekilde bu ihtarı kaldırmanın yolu var mı?

YouTube tarafından gönderilen ihtar:

YouTube İhtar.png

YouTube'un ilk gönderdiği ilk ihtara itiraz ettiğimde verilen cevap:

YouTube'un İhtara Cevabı.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese, aşağıdaki görselde de göreceğiniz üzere YouTube tarafından Witcher 3 isimli oyun için yayınladığım bir videonun thumbnail/küçük resminden dolayı ihtar geldi fakat sorun şu ki ihtarda belirtildiği gibi ne bir çıplaklık ne de cinsellik unsuru vardı bu küçük resimde.

Neyse, itirazımı yolladım. Birkaç dakika sonra yine aşağıdaki göreceğiniz şekilde YouTube hatasını anladı ve ihtarı kaldırdığını belirtti. Tüm bunlardan birkaç dakika içinde yine aynı video aynı sebepten ihtar aldı.

Şimdi sormak istediğim soru; ikinci kez aynı sebepten ihtara itiraz ettiğimde 17 Ağustos'tan beri YouTube'tan bir e-posta vs. gelmedi... Aradan da bir haftaya yakın süre geçti. Bu ihtara cevap gelir mi en nihayetinde? Yoksa bu hatalı ihtar böyle kalır mı? Veyahutta bir şekilde bu ihtarı kaldırmanın yolu var mı?

YouTube tarafından gönderilen ihtar:

Eki Görüntüle 1147262

YouTube'un ilk gönderdiği ilk ihtara itiraz ettiğimde verilen cevap:

Eki Görüntüle 1147263

Bana da bir keresinde canlı yayın açıştım ama canlı yayın bozulmuş ve tamamen siyah ekran olmuş. Yayını kapatıp açacaktım ancak YouTube video boş diye uyarı gönderdi. Çok sinir olmuştum.

Şuan YouTube ile Twitter üzerinden yazışıyorum. Eğer tam bir geri dönüş alırsam buraya geri dönüş yaparım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı