Hava akışı iyi kasa tavsiyesi

PSU'nun üstündeki 2 fan yuvasına da fan koydum. Ekran kartım 62 dereceyi görmüyor oyunlarda.
Ekran kartı modeli nedir hocam?

Teşekkürler önerileriniz için bir arkadaş ta MB511 RGB önermiş. Sizce nasıl?

Normalde TD500 satın alacaktım fakat stoklarda bulamadım. Üzdü beni açıkçası stoklara gelmesini bekliyorum gelmesse buradaki önerilerden birini seçeceğim.

Normalde TD500 satın alacaktım fakat stoklarda bulamadım. Üzdü beni açıkçası stoklara gelmesini bekliyorum gelmesse buradaki önerilerden birini seçeceğim.

TD 500'de şahane bir kasa cidden. Yine de iyi öneriler yapıldı kanımca. Tercih size kalacak tabi.

TD 500'de şahane bir kasa bir kasa cidden. Yine de iyi öneriler yapıldı kanımca. Tercih size kalacak tabi.
Üçü arasında hala düşünüp duruyorum bir kere alırsam geri dönüşü olamayacağından Invader, Battlecruiser ve 465X arasında gidip geliyorum. Kafalar karışık :D

TD500 bunların arasından daha iyidir, önü mesh olmayan versiyonunu mu alacaktınız?

TD500 bunların arasından daha iyidir, önü mesh olmayan versiyonunu mu alacaktınız?

Yok önü tamamen mesh olan TD500 Düşünüyordum fakat stoklarda yok gelirse tabii ki o fakat invader bana göz kırpıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı