Hava akışı iyi kasa tavsiyesi

Aerocool Airhawk alınabilir diye düşünüyorum bulunabilirse Cooler Master 200mm fan mis gibi olur H500 yerine.

Yok önü tamamen mesh olan TD500 Düşünüyordum fakat stoklarda yok gelirse tabii ki o fakat invader bana göz kırpıyor.
Invader alıp bir de yanına işlemci soğutucusu alın bence, o da ARGB olursa tadından yenmez. :)
Hatta 240mm alıp şöyle takabilirsiniz.
1597612850937.png

Stoklarda olsa Phanteks P350X de masif bir kasa ama bilin bakalım sorun ne? :D

P350X te güzel onu da biliyorum fakat bu kasayı alınca sıvı soğutma biraz pahalı geldi :D

Önerilerinizi dikkate alacağım sistemi tamamen bitirince aldığım kasa hakkında ayrı bir konu açacağım :)
tabiki nasipte varsa :D

Evet. Ancak ben olsam RGB versiyona para kaptırmazdım. 950 TL'lerde geziyor diye hatırlıyorum QP'de. Daha ucuza illaki vardır diğer sitelerde ancak bir RGB için 300 TL değmez.

Orada zaten görüntü devreye giriyor. Ben kendi kasamın standart fanlarını tahliye olarak kullanıyorum. Hava akışı için Corsair'in üçlü fan setini aldım. Bireysel tercih meselesi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı