Hava astsubaylığı mı yoksa jandarma astsubaylığı mı?

tugrul01

Femtopat
Daha fazla  
Bu sene girdiğim MSÜ'den düşük yapmışım şu anda çok kararsız kaldım. Bir sene mezuna bırakıp tekrar denesem mi hava astsubayligini yoksa TYT'den jandarma astsubaylığı tutarsa gitsem mi diye. Sizce hangi meslek daha iyi, daha iyi, imkanları olsun maaşı olsun hangisi daha iyi? Bana akıl verir misiniz? Napcağımı bilmiyorum. Mezuna bırakmaya değer mi hava astsubayliğı yoksa bu seneden kazanırsam gidim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene girdiğim MSÜ'den düşük yapmışım şu anda çok kararsız kaldım. Bir sene mezuna bırakıp tekrar denesem mi hava astsubayligini yoksa TYT'den jandarma astsubaylığı tutarsa gitsem mi diye. Sizce hangi meslek daha iyi, daha iyi, imkanları olsun maaşı olsun hangisi daha iyi? Bana akıl verir misiniz? Napcağımı bilmiyorum. Mezuna bırakmaya değer mi hava astsubayliğı yoksa bu seneden kazanırsam gidim mi?
Deneme şansın varsa mezuna kal. 1 seneye kıyasla hayatının geri kalanını belirliyorsun. Astsubaylık yerine hava, kara, deniz harp okullarına gidip albaylığa kadar yolun varken mezuna kalmamak mantıksız.

Bir sene mezuna kalıp TYT asılırsan Kara Harp Okulu'na gidebilirsin bence mantıklı olan o olur senin için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı