Attığınız 2 model de tamamen sessizlik üzerine tasarlanmış fanlara sahip hava soğutma modelleri. Maksimum 1200 RPM dönmelerine rağmen güzel soğutma performansı veriyorlar.Tabii şimdi benim atacaklarımdan bir tık daha sessiz çalışırlar.
O zaman gerekli cevabı almış oldu konu sahibiAttığınız 2 model de tamamen sessizlik üzerine tasarlanmış fanlara sahip hava soğutma modelleri. Maksimum 1200 RPM dönmelerine rağmen güzel soğutma performansı veriyorlar.
ID-COOLING SE-207-XT = 1.264,24 TLBütçeniz nedir? SE-207-XT'nin mevcut fiyatını bilmiyorum ancak 1000 TL'den fazlaysa değmeyeceğini söyleyebilirim.
Ekran kartım 3070 ve 2k da oynadığımda ve aynı şekilde 2070 gibi bir ekran kartını beslediğinden daha fazla ısınıyor 3070i beslerken.Bence o işlemci için öyle ahım şahım bir soğutucuya gerek yok. 3600 çok ısınan bir işlemci değil ve soğutmak için o kadar para harcamaya değmez.
Yani dediğiniz 2 model de bence gereksiz.
Tabii şimdi benim atacaklarımdan bir tık daha sessiz çalışırlar sonuçta arada fiyat ve kalite olarak fark var ama aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum.
Scythe Mugen 5 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Scythe Mugen 5 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Scythe Mugen 5 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.728,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Dayanıklılık veya kalite olarak da sıkıntı yaşamazsınız. Bence daha iyi bir seçim olur.Scythe Fuma 2 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Scythe Fuma 2 CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Benim attıklarım arasından da Fuma 2 yine çok az bir tık daha iyi olur. Ama seçim size kalmış.
Bana soracak olursanız mevcut soğutucunuz mevcut işlemciniz için gayet iyi ve yeterli. Ama daha iyi bir şey istiyorsan öneri yapabiliriz tabii ki. Kasanız nedir?ID-COOLING SE-207-XT = 1.264,24 TL
Be Quiet! BK022 DARK ROCK PRO 4 = 1.407,90 TL
Benim attığım modeller de en az sizin attıklarınız kadar uzun ömürlü olacaktır. AID-COOLING SE-207-XT = 1.264,24 TL
Be Quiet! BK022 DARK ROCK PRO 4 = 1.407,90 TL
Evet fiyatlar malum fazla yükseldi ama ömürlük almak istiyorum , olduki indirime denk geldi sizce hangisi alınmalı bütçe 1500 e kadar olabilir.
Ekran kartım 3070 ve 2k da oynadığımda ve aynı şekilde 2070 gibi bir ekran kartını beslediğinden daha fazla ısınıyor 3070i beslerken.
Ayrıca ilerleyen zamanlardan işlemci yükseltirsem ömürlük bir hava soğutucu olacağını düşünüyorum. Alırken bir kere alıyım dedim.
Mesele uygun bulursam ilerleyen zamanlarda Ryzen5 5600 e geçersem gibi
Konuda belirtmiştim aslında , sizinde bildiğiniz bir kasa bununla ilgili bir konunuza denk geldim.Bana soracak olursanız mevcut soğutucunuz mevcut işlemciniz için gayet iyi ve yeterli. Ama daha iyi bir şey istiyorsan öneri yapabiliriz tabii ki. Kasanız nedir?
Bana soracak olursanız mevcut soğutucunuz mevcut işlemciniz için gayet iyi ve yeterli. Ama daha iyi bir şey istiyorsan öneri yapabiliriz tabii ki. Kasanız nedir?
Şimdi arkadaşlar kasam Rajintek Ponos ms4.