Hava soğutma vs sıvı soğutma

Eğer hafiften overclock yapmak istiyorsan hava soğutma yeterli olur ancak eğer işlemciyi zorlayıp overclock yapmak istiyorsan sıvı soğutma almalısın. Eğer overclock yapmayacaksan hava soğutma yeterli kalacak diye düşünüyorum.

Overclock yapmayacağım.
i5 9600K ve i7 9700K için soğutma önerileri.

.
.
.
.
.
.
.
Bunlar size fazlası ile yetecektir. Bütçenize uygun olanını seçerek ve uyumluluklarını kontrol ederek istediğinizi seçebilirsiniz.

.
.
.
.
.
.
.
Bunlar size fazlası ile yetecektir. Bütçenize uygun olanını seçerek ve uyumluluklarını kontrol ederek ı seçebilirsin.

Çok teşekkür ederim zahmetiniz için.

Eğer hafiften overclock yapmak istiyorsan hava soğutma yeterli olur ancak eğer işlemciyi zorlayıp overclock yapmak istiyorsan sıvı soğutma almalısın. Eğer overclock yapmayacaksan hava soğutma yeterli kalacak diye düşünüyorum.
Ne alaka? Çoğu kule tipi soğutucu, sıvı soğutuculara yaklaşıyor şuan. Ben de sıvı soğutucu daima iyidir diyordum ama şu an pek mantıklı gelmiyor. İşin gösteriş tarafı farklı. Ben olsam sağlam ve cafcaflı bir kule tipi soğutucu alır üst, ön ve arka panellere RGB tahliye fanı koyardım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı