Daha fazla
- Meslek
- Yükseklisans
Çok yardımcı oldunuz tekrar teşekkür ederim. Bundan 6 yıl önce makineler yeni yeni çıkarken piyasaya bi heves almış, bilgi eksikliğinden dolayı coili yakıp farkında olmadan içmeye devam etmiştim. Tabi bi süre sonra içilmeyecek kıvama geldiğinden satmıştım. Bu alacağım ürünün MTL çekim için 1.4 seramik-normal ve DL çekim için 0.6 mesh coili var. Ben MTL içemiyorum bi türlü. O yüzden 5 tane fazladan 0.6 mesh coil aldım. Coil tamiri de çok zor değil gördüğüm kadarıyla uğraşırsam 6 coil ile bir seneyi zorlarım belki. Bu likit hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Yurtdışında nikotin içeren likit satmak yasak likit ve nikotini ayrı satılıyor kokteyli kendin yapmak zorundasın yani. Eğer bu likite alınır derseniz yurtdışından uğraşmayacağım hiç.@dansemacabre 3 yıllık, profesyonel seviyede buharcıyım. Bilgim dahilinde yardımcı olabilirim ancak şöyle bir durum var. 1 ay kadar önce tüm facebook grupları kapatıldı ve buhar ülkemizde tamamen 'PARAZİT' muamelesi görüyor şu an. ABD ve sigara lobileri sağolsun. Uzun zamandır MTL ve DL birlikte kullanıyorum. Mekanik modumda Troya L V2 ve Voopoo TOO modumda Aromamizer Plus kullanmaktayım. 2 yıl önce her ay farklı cihaza atomizere düşüyodum ve meraktan çok zarar etmiştim. Zamanla cihazları da likiti de hevesimi de oturttum. 1 yıldır felan aynı şeylere sahibim gözüm yenisini ara sıra arasa da zaten kısıtlandık
Likit olarak SALT nikotinli likitler tamamen pazarlama amaçlı saçmalıktan ibaret olarak görüyorum. İlk çıktığında meraktan Suorin denemiştik arkadaşla satın alıp. Salt nic çok farklı vuruyor boğaza yalan yok ve kesiyor ama gereksiz. Normal salt free olmayan 6mg nikotin sizi kesecektir. MTL yani POD tarzı kısa süreli ve az çekimli başlıklarda 6mg sizi kesmeye de bilir bilemiyorum. Denemeniz lazım ve umarım soğumadan inatla üzerine gidersiniz. Tabi ilk kez mi alıyorsunuz bilmiyorum ama forumlarda vs. takılmanızı ve sonsuz bilgilere bakmanızı öneririm. Dediğim gibi şu 3 yılda bir şey öğrendiysem o da buhar ile ilgili her konuda herkese karşı sabırlı olmak![]()