Havaalanından E-Sigara Geçer mi?

@dansemacabre 3 yıllık, profesyonel seviyede buharcıyım. Bilgim dahilinde yardımcı olabilirim ancak şöyle bir durum var. 1 ay kadar önce tüm facebook grupları kapatıldı ve buhar ülkemizde tamamen 'PARAZİT' muamelesi görüyor şu an. ABD ve sigara lobileri sağolsun. Uzun zamandır MTL ve DL birlikte kullanıyorum. Mekanik modumda Troya L V2 ve Voopoo TOO modumda Aromamizer Plus kullanmaktayım. 2 yıl önce her ay farklı cihaza atomizere düşüyodum ve meraktan çok zarar etmiştim. Zamanla cihazları da likiti de hevesimi de oturttum. 1 yıldır felan aynı şeylere sahibim gözüm yenisini ara sıra arasa da zaten kısıtlandık :)

Likit olarak SALT nikotinli likitler tamamen pazarlama amaçlı saçmalıktan ibaret olarak görüyorum. İlk çıktığında meraktan Suorin denemiştik arkadaşla satın alıp. Salt nic çok farklı vuruyor boğaza yalan yok ve kesiyor ama gereksiz. Normal salt free olmayan 6mg nikotin sizi kesecektir. MTL yani POD tarzı kısa süreli ve az çekimli başlıklarda 6mg sizi kesmeye de bilir bilemiyorum. Denemeniz lazım ve umarım soğumadan inatla üzerine gidersiniz. Tabi ilk kez mi alıyorsunuz bilmiyorum ama forumlarda vs. takılmanızı ve sonsuz bilgilere bakmanızı öneririm. Dediğim gibi şu 3 yılda bir şey öğrendiysem o da buhar ile ilgili her konuda herkese karşı sabırlı olmak :)
Çok yardımcı oldunuz tekrar teşekkür ederim. Bundan 6 yıl önce makineler yeni yeni çıkarken piyasaya bi heves almış, bilgi eksikliğinden dolayı coili yakıp farkında olmadan içmeye devam etmiştim. Tabi bi süre sonra içilmeyecek kıvama geldiğinden satmıştım. Bu alacağım ürünün MTL çekim için 1.4 seramik-normal ve DL çekim için 0.6 mesh coili var. Ben MTL içemiyorum bi türlü. O yüzden 5 tane fazladan 0.6 mesh coil aldım. Coil tamiri de çok zor değil gördüğüm kadarıyla uğraşırsam 6 coil ile bir seneyi zorlarım belki. Bu likit hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Yurtdışında nikotin içeren likit satmak yasak likit ve nikotini ayrı satılıyor kokteyli kendin yapmak zorundasın yani. Eğer bu likite alınır derseniz yurtdışından uğraşmayacağım hiç.

@dansemacabre Daha önce hiç duymadım. Merdiven altı TR üretimi likite benziyor. Kendi kullandığım DL likiti önerebilirim. İlk başlarda gerçek ithal ve birçok kendi denemem sonucu yaptığım likitleri vs. geçtikten sorna TR üretimi merdiven altı ancak hiçbir sorun yaşamadığım AtmosVape likitlerini öneririm. Nuthing(zıkkım) ve Heisenberg likitlerini normalde de çok severdim bu üreticiler de güzel yapıyor ve NBase kalitesi gayet güzel. Çok çok fazla alışverişim oldu ve likit konusunda kendileri ile hiç sorun yaşamadım. İsterseniz facebook üzerinden satıcıya ulaşabilmeniz için link veya isim atabilirim. Gruplar kapandığı için şu an eskilerden olmayan birisi kolay kolay satıcı bulamayabilir.

@dansemacabre Daha önce hiç duymadım. Merdiven altı TR üretimi likite benziyor. Kendi kullandığım DL likiti önerebilirim. İlk başlarda gerçek ithal ve birçok kendi denemem sonucu yaptığım likitleri vs. geçtikten sorna TR üretimi merdiven altı ancak hiçbir sorun yaşamadığım AtmosVape likitlerini öneririm. Nuthing(zıkkım) ve Heisenberg likitlerini normalde de çok severdim bu üreticiler de güzel yapıyor ve NBase kalitesi gayet güzel. Çok çok fazla alışverişim oldu ve likit konusunda kendileri ile hiç sorun yaşamadım. İsterseniz facebook üzerinden satıcıya ulaşabilmeniz için link veya isim atabilirim. Gruplar kapandığı için şu an eskilerden olmayan birisi kolay kolay satıcı bulamayabilir.
Fiyatı uçuk olmayan 6-9mg önerdiğiniz bir likit ve satıcısını yazabilirseniz çok memnun olurum.

En son geçen hafta alışveriş yaptım. Arkadaş ekleyip veya özel mesaj gönderip ulaşabilirsiniz. Likit konusu çok mühim hatta en mühim konu. Kendileriyle hiçbir sorun yaşamadım ve likitleri TR şartlarında bence son derece kaliteli. Nuthing şiddetle öneririm. (buhar dili olayına dikkat ediniz, en az 2-3 çeşit likit olsun elinizde tabi herkesin bir favorisi vardır :) )

Bu arada, direk ciğer çekim şeklinde kullanacaksanız 9mg'i zaten unutun. 6mg bile bana fazla geliyor. DL'i 3 mg içiyorum çok uzun zamandır.

3*60ML 100TL kampanyası vardı bitti sanırım. 110-120 TL'e felan alabilirsiniz tahminimce.
1573130672295.png

En son geçen hafta alışveriş yaptım. Arkadaş ekleyip veya özel mesaj gönderip ulaşabilirsiniz. Likit konusu çok mühim hatta en mühim konu. Kendileriyle hiçbir sorun yaşamadım ve likitleri TR şartlarında bence son derece kaliteli. Nuthing şiddetle öneririm. (buhar dili olayına dikkat ediniz, en az 2-3 çeşit likit olsun elinizde tabi herkesin bir favorisi vardır :) )

Bu arada, direk ciğer çekim şeklinde kullanacaksanız 9mg'i zaten unutun. 6mg bile bana fazla geliyor. DL'i 3 mg içiyorum çok uzun zamandır.

3*60ML 100TL kampanyası vardı bitti sanırım. 110-120 TL'e felan alabilirsiniz tahminimce.
Eki Görüntüle 456694
Çok teşekkürler :)

@actanonverba @dansemacabre

Siz bu konuda daha bilgilisinizdir. Bu likitlerin nikotinsizi var mı? Polonya'da sadece aroma olan sıfır nikotinli likitler vardı. Bizim ülkemizde de var mı bu şekilde olan?
Estağfurullah. Genel satıcı kitlesi hem zevkine satın alan çocuklar 0mg diye buhara alışmasın, hem de millet sigarayı bırakmak için cihazları aldığından nikotinsiz pek likit üreten görmedim. Sadece tek bir kez gördüm ve o üretici napıyor şu an bilmiyorum ayrıca ithal yasal likitler de mevcut nikotinsiz. Bildiğim bu şekilde.

Estağfurullah. Genel satıcı kitlesi hem zevkine satın alan çocuklar 0mg diye buhara alışmasın, hem de millet sigarayı bırakmak için cihazları aldığından nikotinsiz pek likit üreten görmedim. Sadece tek bir kez gördüm ve o üretici napıyor şu an bilmiyorum ayrıca ithal yasal likitler de mevcut nikotinsiz. Bildiğim bu şekilde.
Hmm... bizde henüz yaygın ve tercih edilebilir durumda değil anlatabildiğim kadarıyla. Peki güvenilir siteler nelerdir hem likit hem cihaz için? Janjanlı sitesi olup merdiven altı mal satan çok yer malum bu alanda:)

Hmm... bizde henüz yaygın ve tercih edilebilir durumda değil anlatabildiğim kadarıyla. Peki güvenilir siteler nelerdir hem likit hem cihaz için? Janjanlı sitesi olup merdiven altı mal satan çok yer malum bu alanda:)
Siteden kesinlikle almayınız. Eskiden facebook gruplarında dünya kadar referansı olan büyük satıcılardan rahatlıkla alınabiliyordu. Piyasa bildiğim kadarıyla şimdilik Telegram'dan dönüyor. Büyük cihaz tedarikçileri birçok marka model cihazı ve atomizeri hala satmakta. Likit olarak da zaten önerimi yaptım yukarıda. MTL için de tartışmasız en iyi marka 'EFKAR'ı öneririm. Cihaz ve gündem bilgisi için esigara.us vardı sonra .eu oldu sanırım orası + telegram+ Facebook'ta kalan son birkaç grup olabilir bilgi aramanız için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı