Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 22 Haziran 2019 #21 Evet, öyle olur. Havacılık öyle zaten. Herkesin ilgi alanı olmaz ama ilgi alanına giren öz kişiler de yeter
Evet, öyle olur. Havacılık öyle zaten. Herkesin ilgi alanı olmaz ama ilgi alanına giren öz kişiler de yeter
M melih_11 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.012 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2019 #22 Jira dedi: Ben bakim yaptigim ucagin basarili bir şekilde take off yapmasından daha çok zevk aliyorum Pilotluk hayalim olsaydı olurdum kesinlikle. Ama hiç olmadı Genişletmek için tıkla... Bakım ekibine girmek için üniversitede hangi bölümü okudunuz mu? Yoksa sonradan özel eğitim alıp mı başladınız bu işe?
Jira dedi: Ben bakim yaptigim ucagin basarili bir şekilde take off yapmasından daha çok zevk aliyorum Pilotluk hayalim olsaydı olurdum kesinlikle. Ama hiç olmadı Genişletmek için tıkla... Bakım ekibine girmek için üniversitede hangi bölümü okudunuz mu? Yoksa sonradan özel eğitim alıp mı başladınız bu işe?