Yeşilköy Havacılık Müzesi'ne gidin. Hem görün hem eğlenin. Hem de öğreninBu tarz peçleri bulabileceğimiz siteler veya dükkanlar var mıdır bildiğiniz?![]()
Yeşilköy Havacılık Müzesi'ne gidin. Hem görün hem eğlenin. Hem de öğreninBu tarz peçleri bulabileceğimiz siteler veya dükkanlar var mıdır bildiğiniz?![]()
Bence pek güzel durmaz. Küçük boyutta peç belki dikilebilir ama görüntü meselesi işte. Cırt yeri yaptırılıp montla daha güzel olur. Tabi sade güzel olur 10-15 tane olunca bu ne der insanT-Shirt'e iğnelenebilir mi ?
Bence pek güzel durmaz. Küçük boyutta peç belki dikilebilir ama görüntü meselesi işte. Cırt yeri yaptırılıp montla daha güzel olur. Tabi sade güzel olur 10-15 tane olunca bu ne der insan![]()
Fazla peçleriniz var mı acaba?Geçen konuştuğumuz gibi peçlere benim ilgim var ve elimden geldiğince biriktirmeye koleksiyon yapmaya çalışıyorum. 400'e yakın belki daha fazla peç var sanırım şu an elimde. Kutuları açıp sayı almaya zamanım olmuyor maalesef bu sıralarAma elimdeki bazı panoları göstermek isterim sizlere. Zamanla buraya eklemeyi düşünüyorum eğer beğenilirse ve ilgi çekerse
Eki Görüntüle 239738
Fazla derken? Koleksiyon olarak var yani aynısından birden fazla yok.Fazla peçleriniz var mı acaba?
Anladım, ben de koleksiyon yapıyorum , belki yardımcı oluruz birbirimize diye düşünmüştümFazla derken? Koleksiyon olarak var yani aynısından birden fazla yok.
Tamamdır o zaman buna da ağırlık verelimGüncel olarak devam edelim bence![]()
201. Filo peçi güzelmiş ama cidden. Farklı renklerini de gördüm gibi sanki ama karıştırıyor da olabilirim.Anladım, ben de koleksiyon yapıyorum , belki yardımcı oluruz birbirimize diye düşünmüştüm
Eki Görüntüle 354481
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.