Havacılık ve Uçuş Peçleri

Bu tarz peçleri bulabileceğimiz siteler veya dükkanlar var mıdır bildiğiniz? :)
Yeşilköy Havacılık Müzesi'ne gidin. Hem görün hem eğlenin. Hem de öğrenin :) Marketinden bir bröve almayı da unutmayın :) Aradığınız çoğu peçleri de orada bulabilirsiniz. Umarım Istanbul'da oturuyorsunuzdur.

T-Shirt'e iğnelenebilir mi ?
Bence pek güzel durmaz. Küçük boyutta peç belki dikilebilir ama görüntü meselesi işte. Cırt yeri yaptırılıp montla daha güzel olur. Tabi sade güzel olur 10-15 tane olunca bu ne der insan:)

Bence pek güzel durmaz. Küçük boyutta peç belki dikilebilir ama görüntü meselesi işte. Cırt yeri yaptırılıp montla daha güzel olur. Tabi sade güzel olur 10-15 tane olunca bu ne der insan:)

Ben o kadar şeyi ne yapayım üstümde, bir kaç tane alırım.

Geçen konuştuğumuz gibi peçlere benim ilgim var ve elimden geldiğince biriktirmeye koleksiyon yapmaya çalışıyorum. 400'e yakın belki daha fazla peç var sanırım şu an elimde. Kutuları açıp sayı almaya zamanım olmuyor maalesef bu sıralar:) Ama elimdeki bazı panoları göstermek isterim sizlere. Zamanla buraya eklemeyi düşünüyorum eğer beğenilirse ve ilgi çekerse:)

Eki Görüntüle 239738
Fazla peçleriniz var mı acaba?

Fazla derken? Koleksiyon olarak var yani aynısından birden fazla yok.
Anladım, ben de koleksiyon yapıyorum , belki yardımcı oluruz birbirimize diye düşünmüştüm 😉
IMG_20181225_095209.jpg

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı