Alleince Decapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 326 14 Haziran 2019 #101 FCLivorno dedi: Bunlara daldım. ... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Little Bobby dedi: Hocam gerçekten çok özür dilerim kusura bakmayın. Ortam biraz gevşekti ya ben espri falan sandım. Eki Görüntüle 404285 Size de iyi geceler hocam. Genişletmek için tıkla... Sa bende katılayım dedim.
FCLivorno dedi: Bunlara daldım. ... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Little Bobby dedi: Hocam gerçekten çok özür dilerim kusura bakmayın. Ortam biraz gevşekti ya ben espri falan sandım. Eki Görüntüle 404285 Size de iyi geceler hocam. Genişletmek için tıkla... Sa bende katılayım dedim.
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 14 Haziran 2019 #102 Alleince dedi: Sa bende katılayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 14 Haziran 2019 #103 Little Bobby dedi: Zevk meselesi diyelim Fazla uzaklaşmayın hocam. Bizim için değerlisiniz Genişletmek için tıkla... Geç oldu uyku bastırıyor. Buralardayız şimdilik. Bakalım. Teşekkürler.
Little Bobby dedi: Zevk meselesi diyelim Fazla uzaklaşmayın hocam. Bizim için değerlisiniz Genişletmek için tıkla... Geç oldu uyku bastırıyor. Buralardayız şimdilik. Bakalım. Teşekkürler.
Alleince Decapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 326 14 Haziran 2019 #104 Little Bobby dedi: Hoşgeldin. Genişletmek için tıkla... Uyku tutmuyor beni, gördüm sevindim sohbeti.
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 14 Haziran 2019 #105 FCLivorno dedi: Geç oldu uyku bastırıyor. Buralardayız şimdilik. Bakalım. Genişletmek için tıkla... Alleince dedi: Uyku tutmuyor beni, gördüm sevindim sohbeti. Genişletmek için tıkla... Yavaştan gelmeye başladı uykular
FCLivorno dedi: Geç oldu uyku bastırıyor. Buralardayız şimdilik. Bakalım. Genişletmek için tıkla... Alleince dedi: Uyku tutmuyor beni, gördüm sevindim sohbeti. Genişletmek için tıkla... Yavaştan gelmeye başladı uykular
Alleince Decapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 326 14 Haziran 2019 #106 Little Bobby dedi: Yavaştan gelmeye başladı uykular Genişletmek için tıkla... Yazın bir şey oluyor bana 2'den önce uyuyamıyorum.
Little Bobby dedi: Yavaştan gelmeye başladı uykular Genişletmek için tıkla... Yazın bir şey oluyor bana 2'den önce uyuyamıyorum.
L Little Bobby Kilopat Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 1.547 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523650010 14 Haziran 2019 #107 Bana müsade arkadaşlar. Yarın karne malum. Geceniz iyi olsun. Alleince dedi: Yazın bir şey oluyor bana 2'den önce uyuyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Saat 2'yi 20 geçiyor hocam
Bana müsade arkadaşlar. Yarın karne malum. Geceniz iyi olsun. Alleince dedi: Yazın bir şey oluyor bana 2'den önce uyuyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Saat 2'yi 20 geçiyor hocam
Alleince Decapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 326 14 Haziran 2019 #108 Little Bobby dedi: Bana müsade arkadaşlar. Yarın karne malum. Geceniz iyi olsun. Genişletmek için tıkla... Sanada iyi akşamlar
Little Bobby dedi: Bana müsade arkadaşlar. Yarın karne malum. Geceniz iyi olsun. Genişletmek için tıkla... Sanada iyi akşamlar
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 14 Haziran 2019 #109 Little Bobby dedi: Logic çok farklı bir rapçi. Şarkılarında sözlerine bakıyorum ve bana çok mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla... Logic (EN) = Mantık (TR) Şaka bir yana, Logic'i ben de beğeniyorum. Diğer "overrated" rapçilere göre biraz "underrated" kalıyor gibi geliyor bana.
Little Bobby dedi: Logic çok farklı bir rapçi. Şarkılarında sözlerine bakıyorum ve bana çok mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla... Logic (EN) = Mantık (TR) Şaka bir yana, Logic'i ben de beğeniyorum. Diğer "overrated" rapçilere göre biraz "underrated" kalıyor gibi geliyor bana.
1 155826 Kilopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 512 14 Haziran 2019 #110 Little Bobby dedi: Bana müsade arkadaşlar. Yarın karne malum. Geceniz iyi olsun. Saat 2'yi 20 geçiyor hocam Genişletmek için tıkla... İyi geceler Malum yarın Father Hardcore
Little Bobby dedi: Bana müsade arkadaşlar. Yarın karne malum. Geceniz iyi olsun. Saat 2'yi 20 geçiyor hocam Genişletmek için tıkla... İyi geceler Malum yarın Father Hardcore