Vay be, bende diyordum neden Technopat bu kadar sakin. Bakıyoruz da gopnikler bile burada. Gececi tayfa esir almış Technopat'ı
.
İyi geceler herkese.Yavaştan gelmeye başladı uykular![]()
22 Nisan'da bilgisayarımdan başka bir hesap açıldığı (kuzenim olur) için sizde haklı olarak aynı IP'yi görünce ''Çoklu Üyelik'' cezası vermişsiniz. Yani tabii profilimde bu ceza hoş görünmüyor. Ayrıca birkaç mantıksız konu açılmıştı, ancak şu an silinmiş. Anlayacağınız ileride moderatör olamayacağımBu kısmı biraz açar mısın?
Tartışma çıkmazsa hiçbir şey olmaz orası kesinHer gece bunu yapsak ceza yeme olasılığımız var mı? @114187 @painkiller
Zaman ayıramıyorum dostum maalesef yaNe muhabbet dönmüş böyle 10 sayfa. @painkiller modluk size yakışıyordu. Gerçi bakıyorum da eskilerden kimse mod değil neredeyse. @CJack60 hiç mod oldunuz mu hocam?
@CJack60 hiç mod oldunuz mu hocam?
Konuya siyaset, din, ekonomi katıştırılmaz ise bir sıkıntı olacağını sanmıyorumTartışma çıkmazsa hiçbir şey olmaz orası kesinAma tartışma çıkar mı ona garanti veremem
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.