Vay be. Nerelerden neler çıkıyor desenize. Çalışan kazanıyor!Kendisi artık büyük oynuyor. Yeni filmi uzayda geçecekmiş. Başrolü bir kadın oyuncuyla paylaşacakmış![]()
1-2 filmine denk gelmiştim.Bu doğru mu![]()
Vay be. Nerelerden neler çıkıyor desenize. Çalışan kazanıyor!Kendisi artık büyük oynuyor. Yeni filmi uzayda geçecekmiş. Başrolü bir kadın oyuncuyla paylaşacakmış![]()
1-2 filmine denk gelmiştim.Bu doğru mu![]()
Yağmurdan sonra güneş çıkınca daha fena oluyo. Burası da arada yağmurlu ama çok sıcak. Kedimi ıslatıyorum arada hayvan baygın durumda geziyor. Zavallının bir de tüyleri var sanki kutupta yaşıyormuş gibi.Hiç sormayın hocam. Dışarısı 500 derece. Gerçi birkaç gündür burada yağmur yapıyor fakat sıcaklık pek düşmüyor.
Adware'dir o aman dikkatReklamı iyi yapıyor Allahsız![]()
Kestirin bence hocam. Hayvan acı çekmesinZavallının bir de tüyleri var sanki kutupta yaşıyormuş gibi.
Hocam dediklerinizi anlamayan tek kişi ben miyim?O kadar güldük eğlendikSonuç @114187 artık kesinlikle "Boşum"
Gerçekten buranın değerini bileceğim. Sadece bazı insanların gitmemesi için yalvarmak isterken git kelimesini demek zorundayım "İyiliği" için, benden nefret ediyor.
Adware'dir o aman dikkat![]()
Evlenme sözü verdiğim kız bu gece şuan konuşmalarımız, ceza yemeğe razıyım. Uzun bi süre zaten toparlanamam.Hocam dediklerinizi anlamayan tek kişi ben miyim?
@114187 Hocam siz nerelerdesiniz?Evlenme sözü verdiğim kız bu gece şuan konuşmalarımız, ceza yemeğe razıyım. Uzun bi süre zaten toparlanamam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.