Havadan Sudan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kısmı biraz açar mısın?
22 Nisan'da bilgisayarımdan başka bir hesap açıldığı (kuzenim olur) için sizde haklı olarak aynı IP'yi görünce ''Çoklu Üyelik'' cezası vermişsiniz. Yani tabii profilimde bu ceza hoş görünmüyor. Ayrıca birkaç mantıksız konu açılmıştı, ancak şu an silinmiş. Anlayacağınız ileride moderatör olamayacağım

Her gece bunu yapsak ceza yeme olasılığımız var mı? @114187 @painkiller
Tartışma çıkmazsa hiçbir şey olmaz orası kesin Ama tartışma çıkar mı ona garanti veremem
Ne muhabbet dönmüş böyle 10 sayfa . @painkiller modluk size yakışıyordu. Gerçi bakıyorum da eskilerden kimse mod değil neredeyse. @CJack60 hiç mod oldunuz mu hocam?
Zaman ayıramıyorum dostum maalesef ya Eksik olma. Ben de çok sevmiştim moderatörlük yapmayı ama işlerimden dolayı zaman ayıramıyorum yeterince.

@CJack60 hiç mod oldunuz mu hocam?

Burada değil kapanan arkadaşlarla birlikte açtığımız bir forumda yapmıştım. Yöneticilik kadar stresli bir olay yok. Her türlü entrikayı üyelerin görmediği yönetici panelinde görüyorsun. Haksızlık olsa bile sesini çıkarmamak bana uymadığından görevi kendim bırakmıştım. Sade üye olmak gibisi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…