Sudan'ın Güney Kordofan eyaletiymiş. Ek olarak bayağı petrol varmış.Sudan ile Güney Sudan arasındaki o bölge neresi? Sınır çizilmiş iki yer arasında.![]()
Sudan'ın Güney Kordofan eyaletiymiş. Ek olarak bayağı petrol varmış.Sudan ile Güney Sudan arasındaki o bölge neresi? Sınır çizilmiş iki yer arasında.![]()
O yüzden ayrılmışlardır.Sudan'ın Güney Kordofan eyaletiymiş. Ek olarak bayağı petrol varmış.
Hocam bunun için ayrı bir konu açsaydınız ya siz çok yanlış yere gelmişsinizArkadaşlar hep merak ediyorum. Kız arkadaşım (arkadaşım ama sevgili gibi bişey yok. Zaten 20 yaşın altındaki sevgili olayını çok saçma buluyorum.) da bu emojiyi atıyor ama nasıl bir emoji veya ne demek onu anlamıyorum. Emoji:
Lütfen beni bu emoji ile bilgilendirin.
Sen de ona aynısını at. Anlarsın hemen.Arkadaşlar hep merak ediyorum. Kız arkadaşım (arkadaşım ama sevgili gibi bişey yok. Zaten 20 yaşın altındaki sevgili olayını çok saçma buluyorum.) da bu emojiyi atıyor ama nasıl bir emoji veya ne demek onu anlamıyorum. Emoji:
Emojinin adı confounded_face.Arkadaşlar hep merak ediyorum. Kız arkadaşım (arkadaşım ama sevgili gibi bişey yok. Zaten 20 yaşın altındaki sevgili olayını çok saçma buluyorum.) da bu emojiyi atıyor ama nasıl bir emoji veya ne demek onu anlamıyorum. Emoji:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.