Güzel kediler olur mu?Selam, güzel kızlar eklesin![]()
Güzel kediler olur mu?Selam, güzel kızlar eklesin![]()
Hocam böyle işlerden @Jira hocam daha iyi anlıyor. Şimdi bir öneri yaparım yanlış olur vs. Ben kendisini etiketledim. Umarım yardımcı olur size.Grafik tasarım okuyorum ama okuyorum sayılmaz. 2010'da girmiştim üniversiteye hala bitmediYaklaşık üç buçuk senedir e-ticaret sektöründe çalışıyorum.
Gel benim AR24RSFHCWK/SK 8'im ile konuşKliması olmayanlar temsili:
Eki Görüntüle 404905
Merak ettim hani belki bilen biri vardır diye sorayım dedim çünkü benim çevremde bu sektörde çalışan ya da bilgi sahibi herhangi biri yok. Muhtemelen işi kabul edeceğim.Hocam böyle işlerden @Jira hocam daha iyi anlıyor. Şimdi bir öneri yaparım yanlış olur vs. Ben kendisini etiketledim. Umarım yardımcı olur size.
Hocam bunu yazması ne kadar sürdü acabaGel benim AR24RSFHCWK/SK 8'im ile konuş![]()
Biraz önce klimanın kullanım rehberini elime alıp oradan 1 saat baka baka yazdımHocam bunu yazması ne kadar sürdü acaba![]()
33 mesaj sonra 2000 mesaj, 23 beğeni sonra 2000 beğeni oluyorum. Vay be o kadar zaman geçti miBiraz önce klimanın kullanım rehberini elime alıp oradan 1 saat baka baka yazdım![]()
Zaman çok hızlı geçiyor33 mesaj sonra 2000 mesaj, 23 beğeni sonra 2000 beğeni oluyorum. Vay be o kadar zaman geçti mi![]()
Güzel kediler olur mu?
Eki Görüntüle 404911
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.