- Makaleler
- 23
Hatay'dan Adana'ya geldim tatile, siz neredesiniz tatili nerde geçiriyorsunuz?
Yani işsizsin.Selam millet,
Bomba gibiyim sabaha kadar film izleyecemSizde nasıl keyifler?
Hemde öyle böyle değil. Bütün gün yemek yiyip oyun oynayıp film izliyorum. Sağlam işsizimYani işsizsin.![]()
KırıkkaleHatay'dan Adana'ya geldim tatile, siz neredesiniz tatili nerde geçiriyorsunuz?
Ben de uyumuyorum ama uyuyamadığımdan değil, uyumak istemediğindenKaç gündür uyuyamıyorum bir türlü çıldıracağım.İnsan uyumaktan nefret eder mi ya ?
19 yaşında biri için önemli değil. Ama 30-35 yaşına gelip birgün çalışmamış. Bu ''modta'' yaşayan abilerimiz var. Allah herkesin yardımcı olsun. Durumlar çok kötü. Bir nesil resmen kayıp.Hemde öyle böyle değil. Bütün gün yemek yiyip oyun oynayıp film izliyorum. Sağlam işsizim![]()
Uykuya zaman buldun uyuyamıyorsun asıl ben çıldıracam.Kaç gündür uyuyamıyorum bir türlü çıldıracağım.İnsan uyumaktan nefret eder mi ya ?
Kırıkkale
Kebabın 35 TL olmasını geçtim, 5 TL'ye ayran mı olurKafa baya çalışıyormuş KırıkkalelilerdeAdana ile ilgili anlatmak istediğim bir şey var suan ne alaka bilmiyorum konuyla. Abi Adanaya geldiğim gün otobüsten indim kurt gibi açım. Servisle giderken "Adil" diye bir kebapçı gördüm şoföre dedim abi indir beni burda. Burası süper bak iyi okuyun
Bu Adil denilen yerde 1 şiş kebap yedim ve 1 açık ayran içtim. Lan bi baktım 40TL hesap geldi. Ulan 5TL küçük açık ayran mı olur? Bir şiş kebap 35TL mi olur harbiden yediğim kazık beni yemekten fazla doyurdu. Yani asıl mesaj şu;
Adanaya gelirseniz Adil Kebap'tan uzak durun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.