Havale ile Ekran Kartı Alınır mı?

Çoğu satıcı kabul etmiyor hocam ürüne bir şey olur falan filan diyorlar bazıları da acelem var diyor. Mesela Letgo'da 1400 liraya GTX 1050 Ti gördüm param güvende ile 1600 liraya bile alırım dedim acelem var dedi.

Yüzde 100 dolandırıcı o zaman başlatmasın acelesine sen 5 bin veririm desen de kabul etmez istersen dene.

Ayynen öyle öyle bir laf at ki ömür boyu unutmasın dolandırıcı %100 4 GB bile olsa minimum 2500 TL civarında satılıyor RX 560 piyasası o şekilde. Az daha biriktirin 1650 falan alın böyle olmaz. Param güvende ile alın birde.
Hocam piyasayı ben de biliyorum ekran kartı alcam diye baya konular açtım ürünlere baktım belki de beni daha önce görmüşsünüzdür. Ben havale ile ürün almam ama elden alırken test yapıp alabilirim desem kabul etmese boşuna 95 km gitmiş olcam

Hocam piyasayı ben de biliyorum ekran kartı alacağım diye bayağı konular açtım ürünlere baktım belki de beni daha önce görmüşsünüzdür. Ben havale ile ürün almam ama elden alırken test yapıp alabilirim desem kabul etmese boşuna 95 km gitmiş olacağım.

O da olur. Tüm testleri yapın hocam. GPU-Z'den de VBIOS'u kontrol edin fake diye yazıyor zaten orijinal değilse. O şekilde alabilirsiniz. Test edin ama kesinlikle etmeden sakın almayın değerlere de bakın normal bir RX 560 kaç derece kaç FPS vs. veriyorsa aynısını vermeli. Isı değerleri daha yüksekse GPU termal macununu kontrol edin. Garantisini vs. her şeyini kontrol edin. Evet sizi görmüştüm fakat ben laptoptan anlıyorum pek masaüstü ile aram yok konu Hackintosh (normal bilgisayara macOS kurmak) olunca desktop kartlardan anlıyorum. Ya gidin alın ya da boşa benzin yakmayın her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır nasip kısmet.

O da olur. Tüm testleri yapın hocam. GPU-Z'den de VBIOS'u kontrol edin fake diye yazıyor zaten orijinal değilse. O şekilde alabilirsiniz. Test edin ama kesinlikle etmeden sakın almayın değerlere de bakın normal bir RX 560 kaç derece kaç FPS vs. veriyorsa aynısını vermeli. Isı değerleri daha yüksekse GPU termal macununu kontrol edin. Garantisini vs. her şeyini kontrol edin. Evet sizi görmüştüm fakat ben laptoptan anlıyorum pek masaüstü ile aram yok konu Hackintosh (normal bilgisayara macOS kurmak) olunca desktop kartlardan anlıyorum. Ya gidin alın ya da boşa benzin yakmayın her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır nasip kısmet.
Haklısınız hocam. Sistemim iyi ama ekran kartım yok 2.el de biraz sıkıntı sanırım ekran kartını biraz daha geç alacağım

Haklısınız hocam. Sistemim iyi ama ekran kartım yok 2.el de biraz sıkıntı sanırım ekran kartını biraz daha geç alacağım
Hocam sisteminiz nedir ? Ben konunuzu TAM görmedim kusura bakmayın.

İ5 10400f
Asus Z490-V Anakart
16GB (8x2) DDR4 3600 MHz RAM
500 GB Samsung M2 SSD
600 80+ PSU
hocam sistem bu unuttuğum bişey varsa kusura bakmayın. Bu arada anakart sayesinde yüksek MHz alıyorum.
Hocam biraz daha gezinin, kart bulmaya çalışın. Bulamazsanız o sistem 5-6K TL civarı eder. Geçenlerde başka bir forumda görmüştüm sizinle benzer sisteme 6K yazıp 1.5 haftada satmıştı arkadaş. Aslında o civara satıp Carbon MS - MoleculePC gibi bir PC toplanabilir. Yada en mantıklısı bütçenizi yükselterek RX 570-580 gibi bir ekran kartı alabilirsiniz, az daha sabır lütfen be!

Hocam biraz daha gezinin, kart bulmaya çalışın. Bulamazsanız o sistem 5-6K TL civarı eder. Geçenlerde başka bir forumda görmüştüm sizinle benzer sisteme 6K yazıp 1.5 haftada satmıştı arkadaş. Aslında o civara satıp Carbon MS - MoleculePC gibi bir PC toplanabilir. Yada en mantıklısı bütçenizi yükselterek RX 570-580 gibi bir ekran kartı alabilirsiniz, az daha sabır lütfen be!
Hocam en mantıklısı ekran kartı almak ama rx 580 benim sistemle aynı fiyatta. Böyle bi sistemim var ama oyun oynayamıyorum maalesef. Elimde milattan önce kalma ekran kartı var idarelik onu kullanıyorum (HD5670). Mining ve vergilerden artık bıktım usandım.
Hocam size bi görsel atayım cidden insan baktıkça üzülüyor. 3 yıl önce sorunsuz RX580 ekran kartı satan adama nasıl bi teklifte bulunmuşum :D

Dosya Ekleri

• 20220214_172901.JPG
    20220214_172901.JPG
    47,4 KB · Görüntüleme: 44

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı