Have I been Pwned'da e-postam sızdırılmış gözüküyor

ItWasMe

Centipat
Merhaba, haveibeenpwned.com sitesinde e-postamı kontrol ettim ve "Oh no — pwned! Pwned in 1 data Breach and found no pastes (subscribe to Search sensitive breaches)" uyarısı aldım.

Nisan 2020'de Aptoide isimli uygulamadan sızdırılmış. O zaman kısa bir süre telefonda kullanmıştım. Yazana göre e-posta adresim, IP adresim, şifrem vs. sızdırılmış. O zaman koyduğum şifre şu anki şifrelerimden farklı. Sızdırılan IP adresim ve diğer verilerim ile bir şey yapabilirler mi? Şu an hesabımda 2 aşamalı doğrulama gibi şeyler açık. Ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Bir şey yapamazsın ki yapmana da gerek yok. Şu an bundan tek zararın gelen salak saçma phishing mailleri olabilir. Onlar da zaten direkt spama düşer.

Şifreni değiştirmen yeterli. İstersen e-posta da değişebilirsin ama gerek yok.

Parolanı değiştirmen ve aynı parolayı hiçbir yerde tekrar kullanmıyor olman önemli, onun dışındaki bilgilerin bir hükmü yok.

Eski parolamı şu an hatırlamıyorum ama kolay bir şeydi. O zamandan beri birçok kez parolalarımı değiştirdim. Şu anki parolalarım gayet güçlü ve zor parolalar. Yanıtlarınız için teşekkür ederim içimi rahatlattınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…