Havit Fuxi H7 değerlendirmesi

Merhaba ben bu kulaklığı aldığımda çekinerek almıştım çok kötü yorum görmüştüm ama denemekten zarar gelmez dedim ve aldım. Bu ürünü aldığıma pişman değilim ve o kadar memnunum ki... Anlatılanın aksine ses çok iyi bassları tizleri müthiş, F/P ürünü bunu alan pişman olmaz, mikrofon desen şahane denilenin aksine çok iyi bir kulaklık.

Gelelim kötü yanlarına 7.1'i idare eder ama ben beğenmedim. Ben bundan önce Rampage RM37 Black Eagle kullanmıştım tek öveceğim şey 7.1i Rampage'in ama Havit yapmış düşünmeden alın yıllık incelememi paylaşacağım

Keşke eksiler artılardan detaylı bahsedilip tasarımdan bahsedilse ve fotoğraf konulsaymış 2 3 tane. Sanki alelalece atılıp kaçılmış inceleme gibi duruyor.

Atacağım
Artıları Sesi, mikrofon
Neden artıları sesi ve mikrofonu dedim onu söyleyeyim sesi beklediğimden iyi çıktı bass ve tizleri iyi çok fazla geldi bana sesi ben incelemelerde ses az denmişti ama aldığımda yeterli geldi
Eksileri 7.1 ve biraz boşluk kalması ben 7.1i ilk kullandığımda kötü geldi ve çok sevemedim çok sanki böyle yankılanıyor gibi geliyor ve güzel değildi tam her yerden gelmiyor ondan 7.1i sevmedim boşluk çok yok ama bir boşluk var ama rahatsız edecek gibi değil------- tasarımı ise iyi ergonomik 247 gram çok ağrı yapmaz kulağa tam oturuyor şu an 6. saatimi kullandım ve ağrı yapmadı kafamın üzerine bir yumuşak deri var hafızalı iyi hissettiriyor çok terletmeyen bir kumaş pedleri var alınabilir

Keşke eksiler artılardan detaylı bahsedilip tasarımdan bahsedilse ve fotoğraf konulsaymış 2 3 tane. Sanki alelalece atılıp kaçılmış inceleme gibi duruyor.

Üstte yazdım yanlışlarımı söylediğiniz için teşekkür ederim wireless iyi gibi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı