Havit Gamenote Fuxi H7 alınır mı?

Hocam uzun zaman olmuş konuyu açalı ama ben de almayı düşünüyorum. Kulaklığı hala kullanıyor musunuz, alınmasını tavsiye eder misiniz?

Hala kullanıyorum oldukça rahat ilk taktığınızda biraz küçük geliyormuş gibi oluyor ancak alışıyorsunuz yaklaşık 3-4 metre de bağlantı limiti var şarjı ışığını kapatırsanız 2 gün kapatmazsanız 1 gün gidiyor bence F/P ürünü tavsiye ederim

Hala kullanıyorum oldukça rahat ilk taktığınızda biraz küçük geliyormuş gibi oluyor ancak alışıyorsunuz yaklaşık 3-4 metre de bağlantı limiti var şarjı ışığını kapatırsanız 2 gün kapatmazsanız 1 gün gidiyor bence F/P ürünü tavsiye ederim
Ancak sevmediğim bir yanı var mikrofonu beni çok tatmin etmedi ayreten bir mikrofon kullanıp kulaklığı sadece ses için kullanırsanız mükemmel ama yine de kulaklığın mikrofonu arkadaşlarla konuşup sohbet etmek için kullanışlı ve yeterli.

Ancak sevmediğim bir yanı var mikrofonu beni çok tatmin etmedi ayreten bir mikrofon kullanıp kulaklığı sadece ses için kullanırsanız mükemmel ama yine de kulaklığın mikrofonu arkadaşlarla konuşup sohbet etmek için kullanışlı ve yeterli.
hocam bi soru sorucam ben bluethoot ilşe bağlanamadım typce ile bağlandım bi sorun olurmu hem sarj ediyor hem kullanıyor galiba veya yanlısmı biliyorum ?

Hocam bir soru soracağım ben Bluetooth ilşe bağlanamadım typce ile bağlandım bir sorun olur mu hem şarj ediyor hem kullanıyor galiba veya yanlısmı biliyorum?

Bir sorun olmaz
İstersen kablolu moduna getirebilirsin açma kapama düğmesine her 2 kez bastığında mod değiştiriyor

arkadaşlar bugün kulaklığı almayı düşünüyorum kullananlar için son görüşleriniz nelerdir kulaklık için. uzun süreli kullanımda herhangi bi sıkıntı falan çıkardı mı?

arkadaşlar bugün kulaklığı almayı düşünüyorum kullananlar için son görüşleriniz nelerdir kulaklık için. uzun süreli kullanımda herhangi bi sıkıntı falan çıkardı mı?
2 aydan fazla süredir kullanıyorum ve çok memnunum sadece sağ kulağımı bazen acıtabiliyor anatomimden kaynaklı olsa gerek sol kulağımda bir sorun yok ama uzun süre takınca sağ kulağımı acıtıyor biraz kenara kaydırıp kullanıyorum rahatlık konusunda bir tık problemler bazılarında gördüm ama haricinde çok iyi kulaklık kesinlikle tavsiye ederim

2 aydan fazla süredir kullanıyorum ve çok memnunum sadece sağ kulağımı bazen acıtabiliyor anatomimden kaynaklı olsa gerek sol kulağımda bir sorun yok ama uzun süre takınca sağ kulağımı acıtıyor biraz kenara kaydırıp kullanıyorum rahatlık konusunda bir tık problemler bazılarında gördüm ama haricinde çok iyi kulaklık kesinlikle tavsiye ederim

Bende 3 aydan fazla süredir kullanıyorum ama her gün kullanmıyorum. PC oyun kulaklığı olarak işimi görüyor. Kablosuz bir kulaklık. Kablolu kulaklık olarak da kullanabilirim belki. Bataryası ölürse.
Ses yüksekliği düşük olmasından başka bir eksiği yoktu zaten. Uzun süre kullanımda acıtıyor her kulaklıkta olduğu gibi.
Oyunlarda ses seviyesi düşük değil zaten oyun için tasarlanmış gibi. O ses seviyesi oyun için fazla müzik dinlemek için az. Genelde ses yüksekliği az diyen oldu hep bence de öyle ama dediğim gibi oyunlarda fazla bile geliyor.

Ben zaten kulaklık sevmeyen biriyim. Kafamda sürekli takılı bir kulaklıkla saatlerce oynayamam. PC hoparlörü ve masaüstü mikrofon kullanıyorum normalde. Geceleri ses olmasın diye acil durumlarda kulaklık elimin altında oluyor. Kablosuz olduğundan direkt alıp takıyorsun rahatlığı var.

Bence Çok iyi bir kulaklık olarak tavsiye edilmez ama eskiksiz bir kulaklık bence. Örgü kablo kalitesi güzel. Kafa bandı kısmındaki plastikler olmamış gıcır gıcır sesi var.
Uygun fiyata kablosuz gecikmesiz ve sadece oyun için bir kulaklık arayana tavsiye ederim bende.

Oyun modunda müzik dinlemek vasat. Bluetooth ile telefona bağlayarak müzik dinlemek zevkli. Telefonun orijinal kulaklığı gibi. PC de müzik dinlemek için 3.5mm jacklı kablosunu takınca ses yükseliyor. Normal oyun modunda vasat müzik. Bluetooth ve kabloluda güzel. Ama öyle bas mas falan yok. Standart bir müzik deneyimi var. Oyun için alınır müzik için alınmaz. Ama yine de zevkle müzik dinleniyor. Kişiden kişiye değişir. Oyun kulaklığında müzik beklentim yoktu ama yine de dinlenebilir düzeyde.

Peki oyun modunda ses fulken arkada muzikle oyun oynanır mı ya da dizi film falan izlenir mi PC de ETS F1 falan oynarken direksiyon uzakta kalıyor ondan kablosuz alıyorum telefonda da normal ya da muzik için kullanırlırmı bunlar benim için önemli ona göre Rampage bltiz ya da Gamepower Aero Ultradan vazgeçeceğim maddiyat yüzünden bu yönleri nasıl ona göre geçeceğim o iki. Modelden iyi kötü olması gibi kıyaslamayın durumu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı