hocam uzun zaman olmuş konuyu açalı ama ben de almayı düşünüyorum. Kulaklığı hala kullanıyor musunuz, alınmasını tavsiye eder misiniz?Peki geldiği zaman paylaşacağım.
hocam uzun zaman olmuş konuyu açalı ama ben de almayı düşünüyorum. Kulaklığı hala kullanıyor musunuz, alınmasını tavsiye eder misiniz?Peki geldiği zaman paylaşacağım.
Hocam uzun zaman olmuş konuyu açalı ama ben de almayı düşünüyorum. Kulaklığı hala kullanıyor musunuz, alınmasını tavsiye eder misiniz?
Ancak sevmediğim bir yanı var mikrofonu beni çok tatmin etmedi ayreten bir mikrofon kullanıp kulaklığı sadece ses için kullanırsanız mükemmel ama yine de kulaklığın mikrofonu arkadaşlarla konuşup sohbet etmek için kullanışlı ve yeterli.Hala kullanıyorum oldukça rahat ilk taktığınızda biraz küçük geliyormuş gibi oluyor ancak alışıyorsunuz yaklaşık 3-4 metre de bağlantı limiti var şarjı ışığını kapatırsanız 2 gün kapatmazsanız 1 gün gidiyor bence F/P ürünü tavsiye ederim
Sadece bir sorum var gecikme yapar mı?
hocam bi soru sorucam ben bluethoot ilşe bağlanamadım typce ile bağlandım bi sorun olurmu hem sarj ediyor hem kullanıyor galiba veya yanlısmı biliyorum ?Hala kullanıyorum oldukça rahat ilk taktığınızda biraz küçük geliyormuş gibi oluyor ancak alışıyorsunuz yaklaşık 3-4 metre de bağlantı limiti var şarjı ışığını kapatırsanız 2 gün kapatmazsanız 1 gün gidiyor bence F/P ürünü tavsiye ederim
Ancak sevmediğim bir yanı var mikrofonu beni çok tatmin etmedi ayreten bir mikrofon kullanıp kulaklığı sadece ses için kullanırsanız mükemmel ama yine de kulaklığın mikrofonu arkadaşlarla konuşup sohbet etmek için kullanışlı ve yeterli.
Hocam bir soru soracağım ben Bluetooth ilşe bağlanamadım typce ile bağlandım bir sorun olur mu hem şarj ediyor hem kullanıyor galiba veya yanlısmı biliyorum?
2 aydan fazla süredir kullanıyorum ve çok memnunum sadece sağ kulağımı bazen acıtabiliyor anatomimden kaynaklı olsa gerek sol kulağımda bir sorun yok ama uzun süre takınca sağ kulağımı acıtıyor biraz kenara kaydırıp kullanıyorum rahatlık konusunda bir tık problemler bazılarında gördüm ama haricinde çok iyi kulaklık kesinlikle tavsiye ederimarkadaşlar bugün kulaklığı almayı düşünüyorum kullananlar için son görüşleriniz nelerdir kulaklık için. uzun süreli kullanımda herhangi bi sıkıntı falan çıkardı mı?
2 aydan fazla süredir kullanıyorum ve çok memnunum sadece sağ kulağımı bazen acıtabiliyor anatomimden kaynaklı olsa gerek sol kulağımda bir sorun yok ama uzun süre takınca sağ kulağımı acıtıyor biraz kenara kaydırıp kullanıyorum rahatlık konusunda bir tık problemler bazılarında gördüm ama haricinde çok iyi kulaklık kesinlikle tavsiye ederim
Oyun modunda müzik dinlemek vasat. Bluetooth ile telefona bağlayarak müzik dinlemek zevkli. Telefonun orijinal kulaklığı gibi. PC de müzik dinlemek için 3.5mm jacklı kablosunu takınca ses yükseliyor. Normal oyun modunda vasat müzik. Bluetooth ve kabloluda güzel. Ama öyle bas mas falan yok. Standart bir müzik deneyimi var. Oyun için alınır müzik için alınmaz. Ama yine de zevkle müzik dinleniyor. Kişiden kişiye değişir. Oyun kulaklığında müzik beklentim yoktu ama yine de dinlenebilir düzeyde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.