Havit Gamenote GC932A vs Fashcolle Globe Pro

yiyitc5

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 980 ekran kartı
asus rog strix b550f gaming
ryzen 5 3600
32gb ram
Bütçem 5000 lira, bu 2 koltuktan hangisini tercih edersem daha uzun süre kullanırım? Havit koltuğun fiyatı indirim ile 5000 liraya düşüyor bu arada.

Fashcolle olanda masaj ve ayak uzatma desteği var Havit de ise RGB aydınlatma var.

Ya da sizin bu fiyat bandına bir öneriniz var mı?
Hawk önerisi yapmazsanız sevinirim, o kadar çıkacak bütçem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de suni deri. En azından yaslanma ve oturma yerleri kumaş olanları tercih edersen daha uzun ömürlü kullanabilirsin. Sandalye sapasağlam olsa da suni deri bir süre sonra parça pinçik dökülmeye başlıyor.

Arkadaşım bunu 3 4 senedir kullanıyor ve çok memnun. Boylu posludur bir de. Sağlam ve uzun ömürlü.

İkisi de suni deri. En azından yaslanma ve oturma yerleri kumaş olanları tercih edersen daha uzun ömürlü kullanabilirsin. Sandalye sapasağlam olsa da suni deri bir süre sonra parça pinçik dökülmeye başlıyor.

Arkadaşım bunu 3 4 senedir kullanıyor ve çok memnun. Boylu posludur bir de. Sağlam ve uzun ömürlü.

Bütçemi aşıyor.

Bütçem 5000 lira, bu 2 koltuktan hangisini tercih edersem daha uzun süre kullanırım? Havit koltuğun fiyatı indirim ile 5000 liraya düşüyor bu arada.

Fashcolle olanda masaj ve ayak uzatma desteği var Havit de ise RGB aydınlatma var.

Ya da sizin bu fiyat bandına bir öneriniz var mı?
Hawk önerisi yapmazsanız sevinirim, o kadar çıkacak bütçem yok.
Havit daha iyidir anca uzun vadede ne olur bilinmez.

Memnun musun, rahatsız olduğun bir durum var mı?

Ben RGB sanıp aldım RGB değilmiş. Kutusu paketlemesi çok güzeldi kurulumu kolaydı. 180 derece yatıyor gayet rahat hissettiriyor terletme gibi şeyler olmadı. Eski koltuğum çok eskiydi o yüzden buna geçince pamuk gibi hissederim sandım fakat öyle olmadı koltuk sert değil aksine rahat ama çok çok da rahat değil. Ama genel olarak alınır ben çok sevdim 4 saat falan üstünde kaldım ve ağrı uyuşma falan yapmadı. (combatry) kodu ile alırsan 1000 lira indirim atıyorlar. Bir de deri terletir diyorlar fakat kış mevsiminde olduğumuzdan mı bilmiyorum beni rahatsız etmedi hoşuma gitti yani. Trendyoldakinin derisi çatlama yapıyormuş Havit olanda öyle şikayetler görmedim bence Havit al.

Evet, evet.combatı takip ettiğim için kuponu biliyorum fakat yanına bir de kulaklık çektim o yüzden kupon giremedim. Kupon giremedem de kampanya iki ürünü de kuponlu fiyatına veriyor. O şekilde aldım. Kulaklık hakkında hem iyi hem de kötü yorumlar var. Merak edip incelemek istedim. Bakalım nasıllar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı