İnceleme Havit Gamenote H2002P

Tek USB girişi mevcut kafa biraz büyükse biraz küçük kalıyor ama beni sıkmadı esneklik falan muazzam (bana göre) aklınızda bir soru varsa ses kalitesi vb DC'den verebilirism sesini.

Merhaba, DC'den kısa bir süre için ses verebilir misiniz rica etsem? Forumda bana verilen önerilere göre H2002P modelini almayı düşünüyorum. Ancak, başka konularda bazı kullanıcılar mikrofonun, bazıları ise başka özelliklerin kötü olduğunu söylüyorlar. Kafam biraz karıştı açıkçası.

DC'den gelme durumum yok ancak aklınızdaki soruları yanıtlayabilirim hocam.

Hocam şu an durumum anlık olarak işim çıktı müsait değilim fakat YouTube üzerinden araştırdınızmı bilmem ama inceleme videoları istersen oraya bak bir 1,2 saat beklersen ses verebilirim.

Kulaklıkta pedlerin soyulma durumunda yeni ped alma şansı var mı mesela (bileceğinizi pek sanmıyorum ama)? Ve mikrofon müzik/oyun sesi gibi sesleri sektiriyor mu?

İlk olarak pedlerin soyulacağını sanmıyorum.
İkinci olarak ise mikrofonu kulaklığın içine sokmadığınız sürece ya da dışarıya ses verdiği sıra dışında (sesin 16-100 arası olduğu zaman dışında) ses sekmesi olmuyor.

Bu ürün nereden aldınız? Cızırtı sorunu olan var mı?

Son düzenleme:
@Enesova kulaklık kafanızı sıkıyor mu? Taktığınız zaman kafa bandında pay kalıyor mu? Bu kulaklığı almayı düşünüyorum ancak birkaç yerde küçük olduğu söylenmiş o sebeple soruyorum..

Bir tık küçük kafanız büyük değilse olur gayet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…