Havit Gamenote KB885l alınır mı?

Bütçe
1300
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EKRAN KARTI: ASUS CERBERUS GTX1050Tİ
İŞLEMCİ: İ5 10400F
ANAKART: GİGABAYTE H410M S2H
RAM: XPG Gammix D30 (2X8) GB 3200 MHz DDR4 CL16 Ram
SSD: Kioxia Exceria 480 GB SSD
Meslek
SERBEST MESLEK ERBABI
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bunu begendim tek eksi yonu bilek destegi olmamasiydi o da kirdigim klavyedeki buna uygun gibi gozukuyor onu kullanacağım gibi gibi. Dun klavyeyi kirdim sinirden (LoL oynamak pismanliktir)

Hocam ben de merak ediyorum alınır mı diye 1500 hatta iyiyse 1700'e kadar bütçem var ancak RGB + red Switch + hot swap + TKL ve üstü klavye bulamadım bunun haricinde.

Bende bununla K617 arasında kaldım. Bu hafta içi bir klavye almam lazım bilen biri yardımcı olabilir mi?

Ben aldım vallahi dünden beri kullanıyorum. Çok iyi özellikleri üst segment hissi veriyor. Diğer bahsettin ürünü kullanmadım ama kesinlikle ikisi arasında kaldıysan Havit olanı al derim.

@CosmoNova

Hocam ben de merak ediyorum alınır mı diye 1500 hatta iyiyse 1700'e kadar bütçem var ancak RGB + red Switch + hot swap + TKL ve üstü klavye bulamadım bunun haricinde.

Fazla para vermene gerek yok yani tam olarak istediklerini karşılıyor zaten hani dandik bir ürün olsa kendini belli ederdi tabii diye düşünüyorum. 1.5 günlük kullanım sonucuna göre konuşuyorum ama dediğin gibi bu özelliklerde bu fiyata yok gibi ben de bulamadım. İlk defa aldığım bir teknolojik alete içim bu kadar sindi bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Son olarak bilek desteksiz yapamam derseniz kesinlikle bilek desteği siparişi de verin. Benim eski klavyeden kalma olanı kullandığım için kafam rahat.

Ben aldım vallahi dünden beri kullanıyorum. Çok iyi özellikleri üst segment hissi veriyor. Diğer bahsettin ürünü kullanmadım ama kesinlikle ikisi arasında kaldıysan Havit olanı al derim.

@CosmoNova

Fazla para vermene gerek yok yani tam olarak istediklerini karşılıyor zaten hani dandik bir ürün olsa kendini belli ederdi tabii diye düşünüyorum. 1.5 günlük kullanım sonucuna göre konuşuyorum ama dediğin gibi bu özelliklerde bu fiyata yok gibi ben de bulamadım. İlk defa aldığım bir teknolojik alete içim bu kadar sindi bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Son olarak bilek desteksiz yapamam derseniz kesinlikle bilek desteği siparişi de verin. Benim eski klavyeden kalma olanı kullandığım için kafam rahat.
Aldım ben de bugun geldi yarın sistemimi kurup bakıcam, ama klavye nedensiz sekilde içime sindi benim de hakkında yorum göremesem de.

@CosmoNova

Hocam Ajazz AK992 alacağım Trendyol'dan 600TL fark var aralarında ama Gamenote alasım yok tekrardan. Content red Switch kullanılmış blue versiyonu ile aramız pek iyi değil.

Aldım bende bugün geldi yarın sistemimi kurup bakacağım, ama klavye nedensiz sekilde içime sindi benim de hakkında yorum göremesemde.

Nasıl güzel mi almayı düşünüyorum da?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı